marți, 25 iunie 2013

Cate masini sunt in imagine?



In principiu poti transporta orice, nu-i asa? Nu conteaza lungimea, greutatea si volumul incarcaturii :))
Cred ca mai incapeau si vreo doua Smart-uri cel  putin...

duminică, 23 iunie 2013

'Avioanele' din Piata Sfatului

Zilele acestea au fost expuse in Piata Sfatului planoare apartinand Aeroclubului Brasov. Bucurie imensa pentru copiii si turistii care s-au fotografiat cu aparatele de zbor.

Astept si o expozitie cu tancuri daca tot s-a ajuns pana aici :)

Campionatul de table - Noua, Brasov

In acest weekend a avut loc prima etapa a Trofeului Ciucas la Table, in Parcul Noua din Brasov.

Concursul nu s-a desfasurat folosind tabla, piesele si zarurile uriase din imaginea alaturata, ci unele normale. Un cort a fost amenajat in zona debarcaderului de la lacul din Noua pentru sutele de concurenti.


joi, 13 iunie 2013

Program si pret bilete Circul Orlando 2013

Circul lui Orlando revine la Brasov in perioada 21-30 iunie 2013. Cea mai spectaculoasa dresura de lei din Europa (in acceptiunea cui oare?) va avea loc in cartierul Bartolomeu, langa fostul stadion Municipal, la Circul Orlando.

Fostul concurent de la Romanii au Talent a pregatit un spectacol nou pentru 2013 (ca doar a mai fost la Brasov si in 2011 si 2012).

marți, 11 iunie 2013

Expozitie dinozauri iunie 2013 - Carrefour Brasov

Mare expozitie cu dinozauri robotizati, atractie garantata pentru copii! (De parca adultii vad zi de zi dinozauri.)

Pentru un bilet ce probabil va costa intre 20 si 25 de lei (nu e un pret atat de mare pentru niste dinozauri, nu-i asa?), brasovenii vor putea sa admire dinozauri in marime naturala. Marimea naturala  insemnand pana la 30 de metri (atentie!) lungime, nu inaltime.

duminică, 9 iunie 2013

Targ de haine ITC iunie 2013

Se intampla iar! "Traditionalul" targ de incaltaminte si imbracaminte de la ITC revine si in luna iunie pentru a vinde "gogosi" de genul "preturi de producator" tuturor brasovenilor!

Asadar pentru cei interesati, in perioada 12-16 iunie 2013 va avealoc un nou targ de haine la ITC (pe bulevardul Alexandru Vlahuta).

vineri, 7 iunie 2013

RATBV face greva. Ce fac calatorii?

Uimirea a fost mare pentru brasoveni sa vada, dis de dimineata, cozile de autoturisme de pe strazile orasului. De obicei cand ploua... soferii par mai grabiti, masinile sunt mai multe... insa acum era altceva...

Lipseau din peisaj autobuzele, troleibuzele si microbuzele RAT! Lipseau si taxi-urile din parcari, dar ei nu erau in greva. La dispecerate primesti acelasi mesaj: nu sunt masini libere, toate au clienti. Mana cereasca pentru taximetristi greva asta RAT!

miercuri, 5 iunie 2013

Ce mai e nou in parcul Noua

In urma cu cateva zile s-au finalizat lucrarile de imprejmurie a lacului. De jur imprejurul lacului a fost montat un gardulet din lemn (mai putin in zona debarcaderului).

Investitia pare a fi pe placul parintilor care vin cu copii in zona de agrement a lacului din Noua. Este o lucrare pentru siguranta celor mici.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...