vineri, 27 septembrie 2013

miercuri, 25 septembrie 2013

Cum se fura la 'Buna Ziua, Brasov'

Ziarul local 'Buna Ziua, Brasov' publica astazi pe prima pagina un articol 'bine' documentat despre cat de dator este Guvernul Romaniei fata de orasul nostru. Este o analiza interesanta pe care o puteti citi aici: http://www.bzb.ro/stire/guvernul-este-dator-vandut-brasovului-a64214

Printre altele, se pare ca Guvernul mai trebuie sa vireze niste bani pentru renovarile din parcul Noua (de la lac). Mi s-a parut interesant cu cata dedicare a modificat autorul acestui articol o fotografie publicata luna aceasta, dar si in iulie 2012 pe blogul meu. Fotografia cu pricina este facuta la lacul din Noua si a aparut in articolul Top 7 parcuri din Brasov din septembrie 2013, dar si in Lacul din Noua - noua minune a Brasovului din iulie 2012.


Fotografie publicata in exclusivitate si marcata cu sigla blogului dinBrasov.blogspot.com

vineri, 13 septembrie 2013

Top 7 parcuri din Brasov

Fie ca esti turist prin Brasov sau nascut si crescut in orasul de la poalele Tampei, trebuie sa recunosti ca Brasovul are cate ceva de oferit: atat in materie de centru istoric, dar si cate putin divertisment si relaxare.

O parte importanta pentru un oras modern o reprezinta atat numarul si dimensiunea parcurilor publice, dar si ce iti ofera aceste parcuri: liniste, un coltisor din natura, divertisment sau posibilitatea unor activitati sportive. Fie ca esti adolescent sau pensionar, tanara mamica cu bebe la plimbare sau corporatist in cautarea unei doze de relaxare... iata un top al marilor parcuri din Brasov.

joi, 12 septembrie 2013

Tratament ca la romani la Policlinica Astra

Cu totii stim cat de dulce e sa ajungi intr-un cabinet medical unde o banala asistenta se crede un fel de zeu pe pamant. Iata o relatare a unui cititor despre atitudinea cadrelor medicale de la Policlinica Astra din brasov, care ne intoarce cu 20 de ani in urma:

"RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE...intreg personalului din Laborator - coordonat de dr Secara Mirela - Policlinica Astra Brasov!!!!

1.- Asteptam, joi, 12.09.2013, orele 8.30, impreuna cu cei 2 copii, cu varste cuprinse intre 2 si 4 ani, in fata cabinetului 109 din policlinica Astra, sa ne vina randul la efectuarea analizelor necesare inceperii gradinitei.

2.-O asistenta, plina de nesimtire si inzestrata cu un tupeu fantastic, introduce, fara rusine si cu acceptul tacit al dr. Secara Mirela, apropiatii, in vederea efectuarii aceluias tip de analize copiilor acestora, ignorand criteriul bazat pe ordinea sosirii.

3.- O abordez prin a-i atrage atentia cum ca la rand asteapta copii si nu este frumos ceea ce face...imi manifest dezamagirea ca policlinica este de stat...

Targ slow food la ITC septembrie 2013

Intre 14 si 15 septembrie  sunteti asteptati sa va faceti proviziile de toamna de la targul Slow Food “Roadele Pamantului”, deschis la INTERNATIONAL TRADE CENTER (bd. Alexandru Vlahuta 10), intre 10:00-17:00. Noutatile editiei sunt dulceata de patlagele verzi  (Bacau), uleiurile eco presate la rece, de rapita si din semine de in brun (Cluj), piersicile de toamna (Maramures), gemul de agrise si siropul de papadie (Suceava).

miercuri, 11 septembrie 2013

Atractia copiilor la Oktoberfest

Zilele acestea se desfasoara sub Tampa editia 2013 a Oktoberfest. Un berar pe cinste... insa ce ar avea de oferit  copiilor?

Ei bine, aceasta gasca este atractia pentru copii! Stapanul (imbracat ciudat) din spatele ei ii vorbeste numai in germana... asta asa in  spiritul bavarez al Oktoberfestului brasovean :)

marți, 10 septembrie 2013

Program targ haine ITC septembrie 2013

In perioada 11-15 septembrie 2013 va avea loc un nou targ de imbracaminte si incaltaminte la ITC Brasov.

Intrarea este libera!

Programul targului este urmatorul:

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Program Oktoberfest Brasov 2013

Dupa editiile Oktoberfest Brasov 2011 si Oktoberfest Brasov 2012, iata in sfarsit o editie pe placul meu: Oktoberfest Brasov 2013 dureaza 10 zile!

Pe Arena 'Ion Tiriac' a Liceului Sportiv de sub Tampa are loc in perioada 6-15 septembrie 2013 berarul Oktoberfest.

joi, 5 septembrie 2013

Program si taxa vizitare muzeul Prima Scoala Romaneasca

Muzeul 'Prima Scoala Romaneasca' din Piata Unirii din Brasov este deschis zilnic intre orele 9:00 si 17:00.

Taxa de intrare la Prima Scoala Romaneasca este de 5 lei pentru adulti si 3 lei pentru elevi. Exista si aici stupida taxa foto, doar de 3 lei de aceasta data.

miercuri, 4 septembrie 2013

De ce ne aruncam gunoiul in Piata Unirii?

In ultimii ani s-au investit o gramada da bani in reamenajarile din Piata Unirii si a iesit intr-un final un loc intr-adevar minunat. Eu unul nu as fi ales piatra cubica si pentru partea carosabila, dar ma rog... e o parere personala.


duminică, 1 septembrie 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...