joi, 22 martie 2012

Botez 2012 Complex Jasmine din Brasov

Pensiunea Jasmine din BrasovComplexul "Casa Jasmine" este situat pe strada Vulcan nr. 104 din Brasov, in cartierul Tractorul. Este format dintr-o pensiune de 4 stele si un hotel de 3 stele. Intrarea este comuna, in spatele pensiunii aflandu-se o gradina si dupa aceea hotelul.

Pensiunea dispune de o sala de mese de 45 de persoane (mai exact este vorba despre livingul pensiunii), iar hotelul are un restaurant de aproximativ 75-80 de persoane (nici ei nu stiu exact din ce prezinta pe site). Oricum niciodata sa nu eliminati o locatie care e la limita ca numar de locuri doar din ceea ce gasiti pe net. La fata locului ati putea descoperi ca este exact ce va trebuie.
-->Pretul unei camere la hotel / pensiune este intre 200 si 300 de lei, dar tineti cont ca daca vreti sa organizati un botez in aceasta locatie camera este acordata gratuit.

Iata si meniurile disponibile pentru un botez in 2012. Preturile sunt intre 130 si 140 de lei de meniu, insa nu sunt incluse toate bauturile. O parte din aceasta poate fi adusa de "acasa". Mai exista si varianta de Open Bar pentru o taxa suplimentara de 25-60 de lei de persoana!


 

 

 


Sala de evenimente de la Hotelul Jasmine (foto: casajasmine.ro)
Sala de evenimente de la Pensiunea Jasmine  (foto: casajasmine.ro) 

Mai aruncati o privire si pe site-ul "oficial" Casa Jasmine.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...