vineri, 29 iulie 2011

Cine mai sprijina magazinul Profi (reportaj cu camera ascunsa)


Trecand aseara pe langa magazinul Profi din Gemenii am avut 'placerea' de a ajunge in mijlocul celor care il sustin din umbra. Grupul de sustinatori imortalizati cu camera ascunsa (in imaginea alaturata) sunt doar o mica parte din cei adunati de jur imprejurul magazinului.

Nu era nicio oferta speciala si incercand sa ma infiltrez pentru a obtine informatii despre neobisnuita adunare am fost....


DESCOPERIT!  Doi domni au aruncat o privire asupra aparatului meu undercover: nu mi-am dat seama daca ii deranja ca ma documentam pentru articol sau daca ar fi dorit sa-si insuseasca dispozitivul.

Pace buna!


Are cineva vreo idee cu ce se ocupa 'sustinatorii'?

4 comentarii:

  1. Nu se ocupa cu nimic, cel putin nu acolo...
    Asteapta "taximetristii" clandestini care sa-i arunce catre localitatile de domiciliu.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua,
    locuiesc in zona si in fiecare zi trec pe langa acesti cetateni inconjurati de multe bagaje si care sprijina zidurile mag Profi. Dau o impresie de periferie, pe care nu o pot accepta. De asemeni si parcarea acestui magazin este ocupata de masini care fac transport clandestin spre localitatile din apropierea Brasovului, in asa fel, incat mai greu gasesti un loc de parcare ptr magazin.
    Sunt multi si dau o imagine urata, in contrast cu sensul giratoriu dublu, frumos aranjat.
    Mai mult, in imediata apropiere este Sectia 5 de Politie. Nu i-am vazut sa vina si sa-i "imprastie", sa le interzica sa mai stationeze acolo.Sau, poate nu ei se ocupa de linistea si ordinea orasului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dau o imagine foarte urata, insa nu cred ca politia ii poate haitui sa ii imprastie. Este o tara libera si oricine (chiar imbracat urat si murdar) poate stationa pe domeniul public.

    Ceea ce poate face Politia este sa stopeze fenomenul cu transportul clandestin. Daca acele masini ar disparea din parcare sau nu ar mai opri in statia RAT pentru a lua autostopisti, cu siguranta acestia nu ar mai avea motive sa stea acolo.

    Am avut surpiza sa vad politia / jandarmeria legitimand cateva specimene in acea parcarea chiar zilele trecute. Voi publica si cateva imagini in curand.

    Pe de alta parte, politia si mai ales administratorii magazinului Profi ar trebui sa puna semne ca parcarea este doar pentru clientii magazinului (daca intr-adevar este parcare privata si nu una publica) cu stationare limitata la 2 ore. In caz contrar masina sa se remorcheze pe banii proprietarului.

    Procedeul a fost aplicat de cei de la Lidl (pentru toate cele 4 magazine din Brasov) si parcarile s-au golit brusc de masinile cu anunturi de vanzare.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...