miercuri, 6 iunie 2012

Batran mort. Agresorii sunt elevi de gimnaziu

Incident fara precedent in urma cu cateva zile la Scoala Generala nr 27 "Anatol Ghermanschi" din cartierul brasovean Florilor (strada Margaritarelor, vis-a-vis de Aviva, la intersectia de la ITC).

In urma unui conflict cu 2 elevi de gimnaziu de la aceasta scoala, un batran care locuieste in vecinatatea scolii a fost spitalizat. Din nefericire batranul a decedat la spital, iar saptmana trecuta (miercuri sau joi) acesta a fost inmormantat.


Batranul era un cunoscut al zonei scolii deoarece tot timpul se lega de copii sa nu mai faca galagie in curtea scolii si in preajma ei. Acesta nu era un motiv pentru ceea ce a patit, insa in urma altercatiei cu tinerii elevi batranul a decedat.

Elevii au fost escortati la Politie pentru declaratii. Pacat de tineretea lor.

2 comentarii:

  1. Dumnezeu sa il odihneasca! Stau si ma intreb ce o fi in capul acestor copii? Chiar asa urla hormonii in ei? Sunt impotriva agresivitatii, dar pe astia cred ca numai o bataie i-ar mai calma. Culmea e ca nu sunt batrana, dar am ajuns sa ma simt la cat ma mai iau si eu de ei. Fug, nu se uita si au niste jargoane in ei de ar trebui sa ii pun dopuri in urechi copilului ( care e la varsta de reproduce tot). Sunt un pericol public!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu cunosc mai multe detalii despre momentul incidentului. Insa intr-adevar limbajul si comportamentul tinerilor in societate a devenit o problema majora. Cum ar putea societatea sa-i ajute mai mult decat a facut-o pana acum? Cred ca au inteles gresit democratia....

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...