duminică, 3 iunie 2012

Da-ti chilotii jos si urca-te pe masa... de operatie!

Din seria "Aventuri in spital" imi povestea zilele trecute "somebody that I used to know" cum a fost cand s-a operat.

Fiind o operatie relativ simpla, a ajuns cu zambetul pe buze in sala de operatii. Zambetul era de fapt o grimasa caci fosta cunostiinta aproape ca facea pe el numai cand se gandea la operatie.
Totusi parea un zambet real caci sala era "locuita" de aproximativ 20 de asistente, infirmiere, doctorite, anesteziste si altele care nu stiu cu ce se ocupau. DA-TI HALATUL JOS! i-a soptit o asistenta SI CHILOTII ... a continuat anestezista.


Sa nu ma intelegeti gresit, fosta cunostiinta (un barbat bine cat un munte de om) ar fi topait de bucurie in alte conditii. Insa in acest moment cele 20 de dudui il fixasera fara vreun zambet, iar cand el "riposta" NU E CORECT! DE CE NUMAI EU? :) ... doar o infirmiera blonda a chicotit ferindu-i privirea... Era mica tare, daca intelegi ce vreau sa zic caci fereastra salii de operatii era deschisa si audienta numeroasa. Operatia era pe spate dar nu chiar atat de aproape de zona care a ramas "la vedere".

Cand mi-a povestit patania, chiar l-am crezut, avea acel dar de a te pune in pielea lui. Insa cunoscandu-l putin, am impresia ca tipu' a visat mare parte din relatare. E genul de om care, desi cat muntele, lesina cand i se ia sange, cand vede o rana deschisa sau cand se gandeste la operatia lui.

Deci s-ar putea sa fie o povestioara visata intr-un salon de spital privat din Brasov sau poate acea camera cu 20 de asistente chiar exista...eu nu am dat de ea.

2 comentarii:

  1. Eu, pe masa de operatie. Dupa ce mi-au dat jos bustiera de un rosu Ferrari: "Acum te-am dezbracat... vrei sa ne dezbracam si noi?" Cred ca m-am facut la fata mai rosie decat bustiera...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti o fata glumeata si comentariul lor nu a picat ca din cer e chiar funny :))

      dar sa auzi asa ceva si sa nu ti se para o gluma cred ca e chiar naspa :(

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...