joi, 6 septembrie 2012

Frumusetea Parcului Livada Postei - stiai ca exista?

Parcul Schaeffler Livada Postei (ma simplu: Parcul Livada Postei) este situat in spatele Bibliotecii Judetene din Livada Postei, imediat pe drumul spre Poiana Brasov. Parcul este delimitat de Sirul Livezii si Calea Poienii (este in prima bucla pe drumul care urca din Livada Postei in Poiana Brasov).












Este situat la 10 minute de Piata Sfatului si mai putin de 2-3 minute de Livada Postei.


Alei generoase, leagane si tobogane pentru copii, turn de catarare pentru copii, mobilier de joaca, nisip, foisor, banci, leagane tip bancute pentru adulti, foarte multe flori, liniste si relaxare... cam astea ar fi avantajele oferite de Parcul Livada Postei. Locul ideal sa te intinzi pe iarba si sa te relaxezi. Da, nu este interzisa calcarea ierbii! :)

Teoretic, accesul in parc este permis intre orele 7:00 si 22:00. Este interzis accesul pe role sau skateboard si plimbatul cainilor.


Imediat la intrarea in parc dinspre Livada Postei, in spatele Bibliotecii Judetene, se afla o terasa (nu mai conteaza ca este construita pe pile politice, la fel ca barul de peste drum Vintage Pub din Livada sau cafeneau de pe toaleta publica din Parcul Titulescu). Este vorba de Kasho Lounge.

















2 comentarii:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...