vineri, 4 ianuarie 2013

Spectacol 'Lacul lebedelor pe gheata': tarife si locuri disponibile

 Spectacolul 'Lacul lebedelor pe gheata' va avea loc vineri, 8 februarie 2013 la ora 20:00,  la Patinoarul Olimpic din Brasov.

Conform organizatorilor: "Patinoarul Olimpic Brasov va gazdui trupa de renume international IMPERIAL ICE STARS. Echipa de patinatori a adunat de-a lungul timpului peste 250 de medalii si a impresionat de fiecare data publicul cu salturi spectaculoase, elemente acrobatice din competitiile olimpice combinate cu jocuri de lumini, flacari pe gheata, zapada, magie si nostalgie.

Evgheni Platov , un nume binecunoscut in lumea patinajului, detinator a 2 titluri olimpice impreuna Oksana Grishuk, de 4 ori campion mondial si de 3 ori campion european va evolua in fata dumneavoastra alaturi de alti patinatori renumiti precum Alexei Nemov, Albena Denkova, Maxim Stavisk. Alexei Nemov a strans de-a lungul anilor un numar considerabil de fani si a adunat nu mai putin de 12 titluri olimpice.

Povestea vorbeste despre transformarea unor printese in lebede de catre un vrajitor rau al carui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui print."

In 8 februarie 2013 si brasovenii se pot bucura de feeria acestui spectacol pe gheata!

Biletele sunt disponibile online pe mai multe siteuri care se ocupa de vanzarea de bilete si la casieria Patinoarului Olimpic din Parcul Tractorul din Brasov. Iata un grafic cu locurile disponibile pentru spectacol. Zonele marcate cu X sunt deja epuizate.

Un comentariu:

  1. Care sunt cele mai bune locuri: jos sau in tribune? Oare vor patina la nivelul podelei sau se va construi o scena inaltata?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...