sâmbătă, 16 februarie 2013

Ce proces ii asteapta pe Altex si BEKO in SUA!

Newsletterul Altex de azi este pe cat de stupid si lipsit de imaginatie, pe atat de strigator la cer din punctul de vedere al iubitorilor de animale si al americanilor!


Dorind sa promoveze noua gama de masini de spalat de la Beko cu 1000 de rotatii pe minut, clasa energetica A+  si incarcare maxima de 6 kg... Altex a dat de gard cu sloganul reclamei. In dreptul unui catelus alb, murdar pe labute si botic au pus mesajul "chiar si cele mai neobisnuite lucruri se murdaresc". Si ce poate sa-i faca o masina de spalat Beko bietului catel murdar? Bagi blanita la curatat in masina de spalat? Sau poate astia sugereaza sa bagi chiar catelul in masina de spalat?



Ei bine, o sa radeti, dar cine nu stie de procesele (pe astfel de teme) care au loc anual in SUA. Multe dintre ele aproape ca sunt bancuri. "Dupa ce si-a spalat pisica si a bagat-o in cuptorul cu microunde ca sa o usuce, o femeie din SUA a dat in judecata firma producatoare de cuptoare cu microunde pentru ca in instructiunile de utilizare ale cuptorului nu specifica ca este interzisa uscarea pisicii in cuptorul cu microune. Bineinteles, pisica nu supravietuise procedeului inedit de uscare." Procese din acestea stupide, la mintea gainii, sunt destule in SUA (vezi aici un top al celor mai stupide procese).

Dar gafa Altex si a intregului lor departament de marketing este lamentabila. Din preturile alea prea mari ati putea plati pe cineva sa citeasca reclamele astea stupide inainte de a le trimite 'milioanelor de clienti fideli'!

Un comentariu:

  1. probabil ca au si un detergent special pentru catelusi, ca sa le faca blana mai pufoasa :*

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...