marți, 6 august 2013

Vom mai avea Zoo in Brasov?

Animalele se plictisesc la Zoo. Lipsa de turisti din cauza portilor inchise pentru ca cica se lucreaza de zor la cea mai moderna gradina zoologica din Romania.

Rahat. Fura bani cu nesimtire si lucrarile se fac de mantuiala si cu viteza melcului. Mereu declara ca nu au bani, luna de luna mai apare un oficial care mai creste procentajul de finalizare a lucrarilor... insa cand tragem linie ramane un singur lucru: RUSINE!


Este proiectul care m-a dezamagit cel mai tare dintre cele care s-au derulat in ultimii ani in Brasov. Cu aeroportul pe care il tot inaugureaza unul si altul inca de la alegerile din 2008 nu prea mai intereseaza pe nimeni. Nu am avut aeroport si nici nu cred ca o sa avem prea devreme.




Insa gradina zoologica am avut in Brasov si doar din cauza incompetentei autoritatilor de a coordona un proiect gradina noastra zoologica este inca inchisa. Sunt deja mai mult de 2 ani de cand Zoo Brasov este in renovari si mai bine de 1 an de cand este inchisa complet publicului.

 Ca nu ajung banii, ca trebuie sa despagubeasca proprietarul terenului... cine raspunde pentru toate aceste magarii? Exista vreun functionar care merge stresat la munca pentru ca nu isi face bine treaba? Bineinteles ca nu! Si uite asa copiii si nepotii nostri se vor bucura in continuare cand mai trece un tigan cu caruta plina de fier vechi sau cand vad maidanezii pe strada. Ca animalele de la zoo stau si se plictisesc in custi pentru ca autoritatile sunt incompetente sa finalizeze cel mai important obiectiv turistic din aceasta parte a orasului.


Au facut un patinoar cu milioane de euro, dar care nu poate fi folosit ca patinoar vara pentru ca e cald afara si uite ca deja se degradeaza. Noroc ca il folosesc iehovistii si budistii pentru intalnirile lor. Cu zoo ce o sa se intample? O sa zica ca au imbatranit animalele pe timpul renovarilor si sa nu le stresam cu poze cand  se va deschide zoo in 2020?




2 comentarii:

  1. Si eu sunt foarte dezamagita de acest proiect care nu mai avanseaza. Zoo era unul din locurile mele preferate din Brasov... un mod de relaxare si inca un motiv sa fug din fata calculatorului, cu atat mai mult cu cat nu stau foarte departe de acest loc. Sper totusi ca se va deschide mai repede de 2020 :)) Chiar sper.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...