duminică, 3 noiembrie 2013

Toamna prin Brasov (time lapse video)

Iata un clip interesant despre cum ne petrecem noi, brasovenii, toamna prin orasul de la poalele Tampei.

"Brasov in octombrie - Time lapse" un clip realizat de Alex Flueras in luna octombrie, anul 2013. Muzica ce insoteste filmarile: Carly Comando - Everyday.

Cum 'ce-i prea mult, strica', clipul abuzeaza de 'time lapse', insa 'unora le place jazz-ul'... asa ca sa ne bucuram de aceste imagini cu Brasovul nostru, pentru care Alex Flueras a muncit destul de mult.






Sunt imagini inedite filmate probabil de la balconul lui Alex sau pe aleea de sub Tampa (parcul Tiberiu Brediceanu), la belvedere pe Tampa, la Turnul Alb de dupa ziduri, in parcul Livada Postei (parcul Schaeffler), in giratoriul din Livada, in parcul central Nicolae Titulescu, in Piata Sfatului cu Casa Sfatului (in continuare invelita in "cearceaf") si cu Biserica Neagra, cu strada Republicii (unde in umbre apare si autorul stand la o masa), cu Cetatuia Brasovului, in curtea Facultatii de Silvicultura (vis-a-vis de Maternitatea cu cele 6-7 antene) sau cu partiile de ski din Poiana Brasov.



Din pacate, ceea ce-mi place mie cel mai mult la 'time lapse' lipseste sau nu e tocmai bine aranjat. As fi vrut sa vad mai mult filmat pe sub Tampa cand se scutura padurea de frunze (oare exista un fel de slow motion - time lapse?) si Brasovul noaptea... dar de pe Colina, de pe Tampa sau de pe orice alt bloc din oras unde sa nu vad in prim plan un acoperis (cum e cazul cladirii magazinului Penny in acest filmulet).

Mult succes autorului si speram sa vedem si alte realizari in curand.

Un comentariu:

  1. Felicitari, ati facut o treaba minunata! Am vizionat acest videoclip cu speranta ca nu se va termina. Eu una sunt indragostita de Brasov. As putea vizita orasul la infinit, fara sa ma satur de frumusetea si magia lui. Bravo, din nou!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...