joi, 16 februarie 2012

Propaganda electorala la Spital si Prefectura

Sanatatea, bataia de joc a guvernarii Basescu - Boc. Opriti jaful din sanatate!

Acesta este mesajul care troneaza la loc de cinste pe fatada Prefecturii Brasov (2 bannere in format mic - cam cat o fereastra) si la Spitalul de Copii, respectiv la Spitalul Judetean (in format "nesimtit" de mare - cam cat 3 etaje).

Lasand la o parte "bataia de joc a guvernarii Basescu-Boc" la adresa sanatatii brasovene, pe mine ca brasovean ma deranjeaza si aceste bannere uriase afisate pe cladiri publice precum prefectura sau spitale.



Mai mult decat atat, am avut dizgratioasa neplacere ca de la geamul prefecturii brasovene sa aud cum urla din difuzoare mesaje propagandiste si antibasiste de genul "guvernul Basescu-Boc nu a dat bani pentru drumurile brasovene sau aeroport", "mafia pedelista", "pedelistii au facut sala de sport de 2 milioanede euro intre buruieni la Crizbav", "cel mai scump patinoar", "Elena Udrea", "Boc", "Basescu". Ma lasi? WTF!?!

Vreau si eu ca brasovean sa ma pot plimba linistit prin orasul meu, fara sa aud de la ferestrele institutiilor publice mesaje electorale. Nu a fost arestat Botorog pentru asa ceva? Asta si sa se interzica promovarea targurilor de haine si a circurilor prin intermediul acelor masini care se plimba prin oras cu boxele la maxim.



O fi tot Cancescu de vina si pentru aceste afise pe spitale si prefectura? Ca pe mine ma scot din sarite acele panouri de pe aleea de sub Tampa, pe la promenada Warthe sau pe aleea Dupa Ziduri in care i-au murit laudatorii ca el a renovat nu stiu ce drum sau nu stiu ce zid.


Cum e: suntem multumiti de directia in care a pornit campania electorala? Oare cand vom avea partide care sa se intreaca sa faca lucruri bune ca sa ii voteze lumea, nu ca cele de acum care se intrec in injuraturi, lovituri sub centura si copilarii imbecile de genul "nu am avut ce sa facem, mostenirea guvernarii trecute este de vina."

Apropo, bannerele astea trebuie schimbate. Sunt depasite total de situatie din momentul in care Boc a fost demis... aaa, si-a dat demisia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...