joi, 16 februarie 2012

Realizarile Primariei Brasov in 2011

"Realizarile Primariei Brasov in 2011" sau "Manifestul lui Scripcaru - 2011" mi-au parvenit ca oricarui brasovean: o data cu instiintarea de plata a impozitului pentru anul 2012. Stiti.. acel plic cu valoarea impozitului pentru cladiri, masini, terenuri, etc.

Scrisorica cu decizia de impunere a impozitului pe 2012 din partea Directiei Fiscale Brasov contine si mult asteptatul mesaj al primarului Municipiului Brasov - George Scripcaru, catre cetatenii sai. Publicitatea electorala contine realizarile Primariei pentru anul 2011 si planurile pentru 2012 (pe care le voi analiza intr-un articol separat).

Iata mesajul primarului si comentariile mele:



             Stimate Domnule,

Folosesc acest prilej pentru a va multumi calduros pentru sprijinul deosebit acordat in anul ca a trecut, prin contributia dumneavoastra la eforturile municipalitatii de incasare a veniturilor bugetului local, in conditiile economice dificile cu care ne confruntam.

In anul 2011, din aceste venituri am sustinut financiar realizarea unor obiective de investitii necesare pentru municipiu:

1. finalizarea lucrarilor la domeniul schiabil. 20 km de partii noi in Poiana Brasov? Sau propaganda electorala?

2. inceperea lucrarilor de modernizare si de extindere a Bazinului Olimpic si a Salii Sporturilor. De ceva timp bazinul olipmic a fost inchis publicului, iar la scurt timp dupa aceea si Sala Sporturilor.

3. executarea primei etape din proiectul pentru constructia Pasajului Independentei. Lucrarile sunt in grafic la Pasajul Independentei.

4. reabilitarea si amenajarea Pietei Unirii. Acest obiectiv a fost finalizat, dar localnicii sunt dezamagiti de renovari. Pazea ca aceeasi firma va moderniza si Piata Sfatului!

5. inceperea lucrarilor de transformare a fostului cinematograf Patria in sediu pentru Filarmonica Brasov. Acesta este un subiect pe care nu l-am atins in 2011. Ma voi interesa si voi urmari ce se intampla cu lucrarile deacolo.

6. amenajarea parcurilor Lacul Noua si Tiberiu Brediceanu (Alee de sub Tampa). Aceste obiective nu sunt finalizate 100%. Am scris pe parcursul anului atat despre Parcul Lacul Noua cat si despre Parcul de sub Tampa.

7. modernizarea Gradinii Zoologice. De fapt renovarea Gradinii Zoologice din cartierul Noua este in desfasurare, abia pe la sfarsitul verii 2012 se va finaliza. Interesant ca dl primar anunta brasovenii ca este gata acest "punct de pe ordinea de zi". De ce nu e aceeasi formulare ca la alte puncte: "inceperea, continuarea, prima etapa"?

8. continuarea lucrarilor de reabilitare a Teatrului Dramatic. Abia astept sa se finalizeze lucrarile si sa avem in sfarsit un teatru in care sa iti fie rusine sa intri imbracat in blugi. Pana acum era cam "bodega".

9. reabilitarea si eficientizarea retelei de transport agent termic din zona cartierul Florilor si zona Tractorul. CET-ul este si va fi gaura neagra a banilor care dispar din Brasov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...