marți, 24 aprilie 2012

Botez 2012 la Cramele lui Decebal

Sala Ordinul Solomonarilor din Restaurantul Cramele lui Decebal
Restaurantul Cramele lui Decebal din Brasov va propune mai multe tipuri de meniuri pentru botez. Incepand cu 90 de lei va puteti alege un meniu traditional. Atentie insa ca meniul nu este complet, bautura nu este suficienta.

De asemenea nici sa nu va ganditi ca aveti vreo camera la dispozitie pentru bebelus. Acesta este un restaurant, nu hotel sau pensiune cum sunt alte locatii pe care vi le-am prezentat pana acum. Asa ca trebuie sa cantariti bine ofertele.



Restaurantul dispune de vreo 5 sali de evenimente, cea mai mica avand o capacitate de aproximativ 30 de locuri. Este de fapt o sala de conferinte (fara ring de dans sau ferestre), dar este de luat in calcul pentru o zi de nastere.






6 comentarii:

  1. Sincer, privind ofertele postate de dvs. pe site am observat ca la crame este cel mai ifetin si cel mai bogat meniu, plus de asta bautura e cam suficienta avand in vedere ca participa si doamne care nu consuma cat un barbat, la un calcul mediu chiar si bautura ar fi suficienta, oricum este un restaurant unde se mananca bine si mult, eu unul il recomand

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu recomand acest restaurant preturile sunt accesibile, mancare este foarte buna, este un restaurant frumos si foarte curat

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...