duminică, 8 aprilie 2012

Fascinatia copiilor pentru fantanile arteziene

De ce sunt copiii atat de fascinati de fantanile arteziene? Cu cat este mai inalt jetul de apa, cu atat admiratia lor creste.


La vara cu siguranta se vor scalda din nou prin fantanile arteziene din oras, asa cum au facut si anul trecut: prima data si a doua oara.


Un comentariu:

  1. cati nu stiti fantana arteziana din Parcul Central din Brasovul nostru curat si asfaltat de marele om si gospodar G. Scripcaru ales de atat de multi brasoveni? ati fost in aceasta perioada caniculara acolo? va spun eu...este nu dezamagitor..este de-a dreptul dezgustator sa mergi la fantana, mai ales sa ai si copilul cu tine si sa ai tentatia de a intra acolo pentru a te racorii (chiar daca la noi zonele verzi si fantanile sunt muzee si nu ai voie sa te atingi de ele decat vizual si daca se poate de la 7 metrii distanta, pentru ca altfel risti sa vina inspectorul si sa-ti spuna "alo domnu' !!! nu aveti voie acolo...va dam amenda!!!) VREAU SA VA SPUN CA ESTE GROBIANA IMAGINEA CU VIERMI SI MIZERIE DIN FANTANILE ARTEZIENE! La nici 75m de Primaria ctitorita de marele gospodar G.Scripcaru sa gaseste acest monument al mizeriei si viermuielii! Oare latraii care ne-au infestat in toate mediile cu binefacerile si realizarile acestui sfant al curateniei si asfatului in perioada campaniei electorale, nu mai propovaduiesc aceste "oaze" brasovene unde ai putea sa te racoresti in aceasta perioada si sa laude spiritul "curatenesc" al marelui "iedil" cu conditia sa fie CURATE? Unde este spiritul de observatie al acestui "brasovean sadea"? o fii uitat ca si fantanile arteziene intra in grija mai marilor gospodari ai brasovului? NU INCERCATI SA INTRATI IN ACESTE FANTANI CHIAR DACA TENTATIA ESTE MARE! In concluzie fiti multumiti doar cu privirea si racoritiva doar "retinal" sau bagati-va doar mana pana la cot cand ajungeti la o astfel de fantana !promit ca voi reveni si cu imagini elocvente si dovezi ale grijii iedilului nostru reales si veti vedea (asta daca nu stiti deja) cam cum arata o fantana mare unde s-ar putea intra in aceasta perioada super fierbinte! oricum pacat, insa am putea avea o noua atractie: matasea broastei sau malul de fantana foarte apreciat si dorit de noi! (poate il putem folosi in scop medical) POATE LA IARNA VOM AVEA SI NOI FANTANI CURATE!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...