vineri, 21 decembrie 2012

Smecherii la Protectia Animalelor din Rasnov

Hingherii de la Rasnov (asa zisa asociatie de "protectia animalelor" DMPA) nu ne-au permis accesul in "pseudo-adapostul" imputit si mizer si absolut insalubru si "teoretic" corespunzand regulilor DSV dar practic doar VA ROG SA MERGETI sa vedeti si sa constatati, sa-l cautam pe Cappuccino, un caine de-al nostru pierdut in Rasnov. Sunt "hingherii" din Rasnov dar nu permit accesul publicului, cica-s privati. Saptamana trecuta, la fel, nu am avut cu cine vorbi, nu era nici dracu' acolo, puteai sa dai cu tunul...


Cum sa fie privati daca primariile ii platesc cu bani grei din banii contribuabililor? Dar chiar astia fac doar ce vor ei? Nimeni nu se opune, media e degeaba iar politicienii sunt ca strutii cu capul in pamant? Barbulescu, killerul de caini brasovean care e si seful serviciului de gestionare a animalelor primariei din Brasov, dar si presedintele asociatiei mancatoare de bani publici si i-a pus pe drumuri pe colegii mei, sa revina la ora 3 si la ora 3, angajatul DMPA, Buse, nu a permis accesul, nici macar cu politia acolo, ca cica nu are el chef ca nu stim sa vorbim. In ce lume traim, toata lumea face ce vrea in tara asta? Nimeni nu-i poate forta sa faca ce trebuie? Nimeni nu fusese acolo azi la cainii aia, pana nu am insistat noi, si de aia ne-au amanat pana la ora 3 ca sa vin sa le puna apa, pe ascuns. Sunt o gramada de pui mici de o luna acolo si ei le dau sa manace ghiare de pui? Pai daca nu au ce sa le dea sa manace de ce ii aduna? De ce se dau bani de la primarii unei asociatii PRIVATE (ONG) care nu poate intretine cainii, sa le ofere conditii decente si mancare potrivita, nu mai vorbesc sa-i sterilizeze, trateze etc Suntem o tara fara legi si fara D-zeu? Toate pozele si filmuletele facute acolo sunt inutile, nimanui nu-i pasa, dar sunt disponibile pentru oricine le cere...Toata lumea asteapta Craciunul...cainii aia mor de foame si stau in frig, umezeala si mizerie fara mancare si apa zile intregi, si nimeni, dar NIMENi din cei care ar trebui sa ia masuri nu iau, din motive obiective sau subiective.

Am vazut cum se fac legile in Romania ieri la sedinta de Consiliu Local, dar de data asta m-am saturat...Ce tara de rahat, condusa de oameni de rahat, iara daca unul isi ridica capul din multime, fiind cinstit sau macar disponibil, oricum e tras inapoi de ceilalti... dar totusi, cum ii putem forta pe aia sa lase in adapost voluntari care sa ajute cainii, daca ei nu vor si nu au chef sa o faca. Cei de la FNPA si politia nu au avut nici un succes...CINE ARE RASPUNDERE IN TARA ASTA sa poate intra intr-un adapost pseudo-legal, pseudo-autorizat?

Aceasta  este o scrisoare deschisa, din partea unei mari iubitoare de animale, Alina Ghica.

Un comentariu:

  1. Toata admiratia pentru Alina Ghica si toti voluntarii pentru animale, din pacate traim in Romania....trist

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...