marți, 12 februarie 2013

Restaurante din Brasov intr-un singur loc

Cui nu i-ar plăcea să găsească toate informaţiile despre restaurantele din Brasov într-un singur loc? Ar fi mult mai usor sa poti gasi locatia potrivita pentru intalniri cu partenerul de afaceri, cine romantice cu iubita/sotia, nu mai spun de organizarea de nunti, botezuri si alte evenimente cu ocazii speciale in Brasov.

Se pare ca de curand acest lucru este posibil prin cautarea pe RestauranteBrasov.ro La momentul actual am gasit intre 15 si 20 de restaurante din Brasov inregistrate si saptamanal apar locatii noi. Sunt descrise  restaurante de nunti din Brasov, restaurante localizate in hoteluri si cele clasice a la carte.


Detaliile despre localurile prezentate sunt variate: datele de contact, prezentarea restaurantului, fotografii din interior sau cu preparate si informatii despre evenimentele care se pot organiza.

Sper ca in curand vor fi disponibile oferte de nunti si botezuri pentru restaurante in Brasov si localitati apropiate. Printre locatiile pe care le-am gasit sunt: restaurant Casa Muresan, restaurant Pantex, Old Center Bistro, restaurant Prato, restaurant L'angora si altele. De restaurant L'angora este prima data cand aud, se prezinta ca fiind cel mai nou restaurant din Brasov, localizat in cartierul Racadau, undeva pe Carpatilor.


Un comentariu:

  1. O lista destul de completa a restaurantelor si localurilor unde puteti lua o gustare pe cinste gasiti si aici: http://www.brasovtour.com/Mananc/

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...