sâmbătă, 23 februarie 2013

Necrolog: ce amintiri aveti despre magazinul Luca de la Judetean?

M-a anuntat astazi o "sursa" :) ca weekendul asta se inchide magazinul Luca de la Judetean, urmand ca in aproximativ 2 luni sa se  inaugureze un magazin Mega Image in aceeasi locatie. Mega Image a mai preluat si alte magazine Luca din Brasov. Au de gand sa deschida vreo suta de magazine anul acesta in toata tara.

Luca, "fermierul" brasovean cu zeci de mii de porci si vite in fermele din jurul Brasovului incepe sa intre la apa o data cu comertul modern cu care nu poate tine pasul.  Un "zgarcit"... asa cum mi-l descria o cunostinta care a lucrat o vreme pentru el.

Eu nu am mai intrat sa fac cumparaturi intr-un magazin Luca de sambata - 5 august 2006! Nu neaparat din cauza la ceea ce s-a intamplat in acea zi, poate ca am preferat - pur si simplu - alte magazine.


In acea sambata, a cincea zi din luna august a anului 2006, abia ma intorsesem dintr-o drumetie ratata in Bucegi. Ratata... pentru ca in loc de 2 zile am stat doar o zi din cauza furtunii care ne-a prins pe creasta. Dupa cateva ore de stat la telecabina, am ajuns cu un personal la Brasov. Eram mai multi si 2 ne-am oprit la magazinul Luca de la Judetean sa luam cate ceva de mancat si baut. Vad si acum gandacul care se plimba pe mezelurile din vitrina magazinului Luca de la Judetean. I-am zis vanzatoarei, s-a uitat si ea la el si am plecat. N-am luat decat de baut, nu sucuri la TEC, ci doar imbuteliate... gandindu-ne pe unde mai umblase gandacelul ghinionist.

Pe vremea aia nu aveam blog ca v-as fi dat un link la articol :))    "Fapta" gandacelului s-a prescris oricum dupa atatia ani. Sunt convins ca au curatat si sterilizat magazinul de multe ori de atunci. Poate doar daca stii ca ai cumparat mezeluri de la Luca de la Judetean in acea zi de 5  august 2006... poate nu e prea placut sa citesti aceste randuri :)

Deci afaceristul brasovean Luca inchide cateva magazine, predand stafeta belgienilor de la Mega Image. Astia nu sunt aia care au inchis  dupa vreo 2-3 luni magazinul inaugurat langa blocul Roland din Centrul Civic acum vreo 2-3 ani? Mai au ei magazinul de la intersectia Calea Bucuresti cu Berzei si cu siguranta vor fi mult mai multe magazine Mega Image in Brasov... in curand.

2 comentarii:

  1. Amintiri de la Luca? Carne stricata si produse expirate.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu stiu ca caum vreo 2 ani l-au prins pe unul la furat si l-au batut agentii de paza si angajatii ca pe o minge de fotbal :(

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...