duminică, 28 aprilie 2013

Spatii comerciale vandalizate in Astra

Pe vremuri (adica acum 4-5 ani) toate aceste spatii erau ocupate. Este vorba de spatiile de la parterul a 2 blocuri de pe Calea Bucuresti (pe dreapta dupa ce se trece de la giratoriul cu Saturn si Poienelor - McDonald's) spre oras.

Magazine de mobila, de calculatoare si tot asa... si-au luat pe rand talpasita, iar proprietarii nu au reusit sa mai gaseasca alti chiriasi.
Acum ferestrele acestor magazine au fost mazgalite de "picturi contemporane", niste prostii care nu ajuta nimanui. Nu am vazut unu din acesti artisti sa puna mana si sa dea cu pensula pe un bloc care deja arata ca naiba. In fine.

Singura afacere "functionala" de pe aceasta parte este un bar - Queen's Pub - chiar aproape de giratoriu. In rest sunt 2 blocuri "parasite" de micile magazine. Abia la statia RAT de la Soarelui afacerile mai misca ceva. Problema o fi chiar giratoriul sau faptul ca nu exista trecere de pietoni in aceasta parte chiar aproape de giratoriu. O decizie inteleapta insa care a micsorat traficul pietonilor pe acea sectiune de  trotuar atragand dupa sine si inchiderea magazinelor. Asta poate e sau nu o problema. Dar aspectul actual de ghetou este dat numai si numai de aceste porcarii desenate din lipsa de minte.

5 comentarii:

  1. Inca e criza. Daca iti aduci aminte inainte sa inceapa criza, nu mai gaseai un spatiu comercial, decat daca il construiai tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo, mai dureaza mult criza asta?

      Ștergere
    2. te referi la criza mondiala sau criza mea cu lipsa netului? Sper sa am net din nou in max 2 sapt in caz ca nu lucreaza astia de maine pana de Paste. Criza globala e departe de a fi gata

      Ștergere
    3. ce ai patit cu netu? am crezut ca vorba de cateva zile...

      Ștergere
    4. Contract nou, instalare noua, probleme vechi: asteptati sa va sunam :(

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...