marți, 30 iulie 2013

Cea mai veche pensiune din Noua va fi demolata

Pensiunea de pe strada Prunului din cartierul Noua se afla in curtea strandului. O data cu lucrarile de constructie a Aqua Park-ului, aceasta a fost ingradita ramanand singura zona verde a fostului strand.

Acum copacii de pe langa pensiune au fost taiati, iar acoperisul distrus.




Pensiunea nu mai era locuita. A fost si sala de evenimente, iar in urma cu cativa ani era un simplu bloc de nefamilisti. Acum probabil va fi daramata in intregime fiindca renovata nu mai fusese de foarte multi ani. Doar daca nu va primi autorizatie probabil se va construi folosind corpul existent.

La o asa zona turistica era de mirare sa mai reziste cladirea asta in paragina. Ceea ce este pacat e ca va disparea si ultima zona cu verdeata si copaci din fostul strand Noua.

Are cineva fotografii de pe vreamea cand strandul era verde si plin de copaci? Cu bazinele, topoganele, invartitoarea sau cu pista pentru popice? Sau dusurile de pe podurile de la Timis?

3 comentarii:

  1. Umbla zvonul ca se va construi un magazin Lidl sau Billa. Stiti ceva despre acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiu ca se va construi un Lidl, dar mai la stanga in actuala parcare a strandului (Aqua Park). Iar in locul acestei pensiuni se va face parcarea si intrarea la strand

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...