luni, 26 martie 2012

Botez sau nunta in 2012 la BISTRO 2003


Asa cum am promis am incercat sa va prezint cat mai multe localuri, cu meniuri si preturi pentru evenimente precum nunta sau botez.

Din pacate pentru restaurantul Bistro 2003 de pe bulevardul Eroilor (vis-a-vis de Colegiul National Unirea) experienta a fost incredibila, dar nu intr-un sens bun.









Am fost la local pentru niste informatii. Cam toata lumea era "ocupata" cu ceva. La un moment dat vine un chelner / barman care tocmai terminase o discutie cu sefa in biroul / bucataria alaturata. Ii spun ca ma intereseaza sa organizez un eveniment la ei in locatie si ca as dori un meniu. Nu putea sa prezinte "oferta" de capul lui, asa ca s-a dus in birou sa o cheme pe sefa sa vorbeasca cu clientul, adica eu.

Cu un gest facut cu mana, de genul "ma leshi mah" l-a flituit pe chelnerul \ barmanul dornic sa ajute. Madam nu si-a dat seama ca usa de sticla a biroului / bucatariei alaturate reflecta intocmai gesturile ei cu privire la disponibilitatea de a castiga noi clienti. Mi-au spus sa revin a doua zi dupa 8:00. Bah, esti prost? Dar nu mai revin la voi nici daca ma rugati. Atitudine comunista si fite de mahala. Hai sictir!

9 comentarii:

  1. Oricum mancarea e de doi lei si locul e destul de mic si urat :|

    RăspundețiȘtergere
  2. I se spunea cantina partidului pe timpuri! Probabil ca acum apartine gestionarei de atunci! Oricum, atitudine de parvenita!

    dando

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ea e. Din pacate sunt multe locatiile de acest gen. Daca te pacalesti la prima vedere e posibil ca dupa aceea sa nu mai ai cu cine sa te intelegi, daca ar fi nevoie de schimbari de plan...

      Ștergere
  3. Hmmm....ciudat ce spuneti voi aici...eu chiar anul acesta am avut nunta acolo si am fost foarte multumiti...sefa e o doamna de milioane iar ospatarii nu mai zic...nimic din ceea ce se zice nu este adevarat...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca pentru tine a fost ok nu insemna ca toti ceilalti care au avut numai probleme zic minciuni.

      Ștergere
    2. Ce spune lumea despre aceasta "sefa" este perfect adevarat!O femeie usoara ajunsa in functie doar "pe sub birou",plina de ea,aroganta,lipsita de scrupule,nu prezinta pic de interes pentru ea oamenii ce lucreaza acolo,toti fiind foarte prost platiti,in acelasi timp si foarte prost pregatiti dar acest lucru nu intereseaza pe nimeni atata timp cat nu o deranjeaza pe "sefa"...Pe scurt,o locatie de cea mai proasta calitate,pastorita de oameni de proasta calitate!!!

      Ștergere
    3. Probabil cel mai prost restaurant din Brasov,din tara,din lume!!!Nu va recomand sub nicio forma sa serviti masa acolo,riscati sa traiti o experienta urata.Un local ce trebuie evitat fara problem.Jalnic!!!

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...