sâmbătă, 5 octombrie 2013

Program vizite Spitalul Militar Brasov

Spitalul Militar de Urgenta 'Regina Maria' din Brasov se afla in centrul istoric al Brasovului, pe strada Pietii nr  9.

Programul de vizitare al pacientilor internati la Spitalul Militar de Urgenta 'Regina Maria' din Brasov este urmatorul:


- luni  15:00 - 16:00
- marti 15:00 - 16:00
- miercuri 15:00 - 16:00
- joi 15:00 - 17:00
- vineri 15:00 - 16:00
- sambata 15:00 - 17:00
- duminica 15:00 - 17:00 

Pentru cazuri de urgenta programul de vizita se poate modifica cu aprobarea sefilor de sectii / compartimente. Vizitatorul este obligat sa se legitimeze la punctul de control, iar accesul in spital se va face numai persoanelor cu tinuta decenta.

Numai de legitimat mai trebuia sa pomeneasca portarul :)) M-a atentionat pe un ton superior ca nu am voie sa fac poze in spital! A vazut el pe geam ca am fotografiat cladirea cat eram pe trotuarul PUBLIC. Poate a citit si el pe panoul de la intrare ca Spitalul Militar din Brasov este in subordinea Directiei Medicale din Ministerul Apararii.... si sa fie sigur ca nu-l cearta vreun general ca nu face pe desteptul :))

In rest, spitalul este imprastiat prin mai multe cladiri  de epoca. Sincer...la ce suprafata are aici, cate cladiri si atatea curti... mai logic ar fi sa vanda tot si sa construiasca un spital modern (spre exemplu pe campul din spate de la Carrefour) si sa fie conditii decente si mai ales sa nu se risipeasca banii pe intretinerea unui asemenea stabiliment boieresc.

3 comentarii:

  1. mai logic ar fi sa vanda tot si sa construiasca un spital modern (spre exemplu pe campul din spate de la Carrefour) si sa fie conditii decente si mai ales sa nu se risipeasca banii pe intretinerea unui asemenea stabiliment boieresc.
    Chiar asa?
    http://www.smbv.ro/?page=traditie
    Cam greu cu vandutul boieresc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. interesant articol, dar cu ce te incalzeste traditia daca esti bolnav? te intereseaza un medic cu traditie sau o cladire? medicul te poate opera si intr-un spital modern ;)

      Ștergere
  2. Amintirile mele sunt dintre cele mai nasoale si negre ,vis-a-vis de spitalul lu' peste prajit... Acolo un medic aproape ca mi-a ucis sotia cu o simpla procedura numita punctie hepatica... Normal ca nimeni nu s-a sesizat si nu a patit nimeni nimic ,chiar daca am reclamat situatia,conducerii spitalului... Mai sus nu ne-am mai dus cu reclamatiile pentru ca in Romania ,oricum lupta asta cu doveditul unui malpraxis, este o lupta pierduta din start de catre pacienti... Doctorul respectiv este si astazi mare hot-shot prin spital... Sotia mea a scapat cu viata dupa ce a fost transportata la Bucuresti si a intrat pe mana echipei condusa de prof. dr. Irinel Popescu... Toate astea se intamplau in urma cu vreo noua ani... De-atunci nu prea as mai vrea sa mai aud de acel spital numit azi pompos "spitalul militar"...In ceea ce priveste traditia acestui spital, se prea poate sa fie reala ,insa renumele acestui spital,din punctul meu de vedere, este lamentabil....

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...