luni, 14 octombrie 2013

Telenovela parcarilor continua la Brasov! S-a modificat schimbarea?

Sursa foto
Desi, initial, m-a lasat rece acest subiect, iata ca acum nu-mi da pace. Daca pana acum ma intrebam daca brasovenii stiu ce se mai intampla cu locurile lor de parcare... iata Primaria vine cu clarificari.... care mai de care mai "haioase".




Ziarele au "tunat" astazi declaratiile reprezentantilor Primariei Brasov... insa nu prea au facut decat un fel de copy-paste, fara sa isi expuna vreo parere.

In principiu, idee e ca Primaria a clarificat intr-un final ca brasovenii care au deja montate acele triunghiuri galbene pentru blocarea parcarii le pot pastra. Cei care isi inchiriaza loc de parcare de azi inainte nu mai pot face asta! Gafa nr 1: legea-i lege si unii sunt mai egali ca altii. Atentie! Alte dispozitive de blocare decat acele triunghiuri galbene nu sunt permise! Oare garajele mai sunt permise sau si astea au intrat  pe lista neagra? Sunt si astea un fel de dispozitive de blocare :))

NOU! Primaria Brasov a achizitionat un aparat smecher pe care functionarii il vor folosi pentru a "poza" numerele de inmatriculare ale masinilor parcate prin Brasov, pentru a identifica daca o masina are sau nu abonament platit. Pai nu ziceau ei ca de acum inainte poti sa suni 'cotropitorul' care iti ocupa locul ca sa-l rogi sa-si mute masina? Analizand invers, inseamna ca in anumite conditii poti sa parchezi si in alte locuri. Daca un brasovean locuieste la casa si are garaj in curte inseamna ca el nu poate sa-si viziteze prietenii mai nefericiti care locuiesc la bloc? Gafa nr 2: Brasovenii care stau la casa nu mai au cum sa-si viziteze rudele care stau la bloc!

Oare aparatul ala smecher nu poate scana si masinile abandonate de ani de zile pe domeniul public? Poate mai eliberam si noi cateva zeci de locuri de parcare!

Gafa nr 3: Comunicarea Primariei cu brasovenii lasa de dorit! Eu nu am vazut in vreo scara de bloc vreun afis cu noile reguli pentru  parcari. Acum va doare sufletul sa printati un afis, nu-i  asa?

7 comentarii:

  1. Si cei din alte judete unde parcheaza in Brasov?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sunt turisti... ca si pana acum: in parcarile cu plata. Daca sunt in vizita la prieteni/rude... gata cu parcarea in fata blocului! -> probabil vor parca in parcarile cu plata pe ora. Stupid, nu?

      Ștergere
    2. Si eu cand ma duc la munca? Am vreo 2 locuri pe care parchez care sunt a nimanui. Daca ma prinde cu jmecheria lor ca sunt pe un loc de parcare pe care nu am "dreptul", ce fac?

      Ștergere
    3. Nu s-au gandit la asta. Dar de acum cum o sa stii daca locul ala chiar e liber?... ca daca il inchiriaza cineva nu o sa mai aiba triunghi galben :)

      Ștergere
  2. eu am un vecin care se ocupa cu vinzarea masinilor si are in parcare vreo patru masini fara a detine vreun loc de parcare personal.ori sint fara numarul de inmatriculare luindule in casa ori le totschimba intre ele.pe el cum ilva dibui aparatura fermecta/ca neplatitor de taxe sau ca masine inexistenta in baza de date!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt si masinile de serviciu in aceeasi oala: locul de parcare (din cate stiu) il poti lua daca masian e pe numele tau si ai domiciliul in buletin la acea adresa. sau asta nu se respecta pana acum?

      Ștergere
  3. Si mai sunt masinile care parcheaza pe trotuar sau pe zone hasurate, daca cumva imi da mie amenda ca nu am loc de parcare platit si nu ii da lu ala ca a parcat neregulamentar, e clar ca o sa iasa scandal, nu?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...