miercuri, 30 noiembrie 2011

Am crezut ca Billa da rest bani falsi

Cele 2 fete ale monedei aniversare cu Mircea cel Batran
din 2011 in valoare de 50 de bani
Am primit ieri rest de la magazinul Billa de pe Berzei doua monede de 50 de bani care pentru o clipa am crezut ca sunt false. Iar! Mi se intamplase acelasi lucru si la Lidl cu ceva timp in urma.

Ma si gandeam iar: cine naiba ar falsifica o moneda de 50 de bani?

Moneda are gravat de 2 ori Romania pe cant, pe o fata este chipul si numele lui Mircea cel Batran (1386- 1418), iar pe cealalta fata apare scris anul 2011, valoarea de 50 de bani si Romania.

Oferte "de 2 bani" pe alese

Iata niste imagini cu promotiile de pe usa unui magazin alimentar de pe bulevardul Garii din Brasov.


Registrul Auto Roman din Brasov

Sediul Registrului Auto Roman (RAR) din Brasov se afla pe strada Vasile Goldis nr 17 din cartierul Rulmentul. Este prima strada la stanga dupa capatul de autobuze si troleibuze RAT BV de pe strada 13 Decembrie.

Programul Registrului Auto Roman este de luni pana joi de la 8:00 la 16:30, iar vinerea de la 8:00 la 14:00. Sambata si duminica nu se lucreaza.

marți, 29 noiembrie 2011

B.U.G. Mafia canta la Brasov de Ziua Nationala a Romaniei


Joi, 1 decembrie 2011 - de ziua Nationala a Romaniei, baietii de la B.U.G. Mafia vor face show in clubul Kasho din Brasov.

Clubul Kasho se afla la etajul II din mall-ul My Place de langa Gara Brasov (bulevardul Garii nr 7).

Pentru rezervari sunati la 0757.200.400

La multi ani, Romania!

Virgine si neprotejate


In secolul XIX, padurile virgine reprezentau aproximativ 30% din suprafata totala a padurilor din Romania. La finele secolului XX mai erau doar 6%. Iar astazi au mai ramas mai putin de 3%.

Si dintre acestea doar 18% sunt protejate prin lege. Deci e o chestiune de timp ca si restul sa fie distruse in mod LEGAL.

De aceea se doreste schimbarea legislatiei semnand petitia WWF de pe padurivirgine.ro

Chiloti Facebook la promotie


Chilotii Facebook sunt in sfarsit la promotie :)) Oau!


Zilele acestea puteti cumpara din Carrefour chiloti inscriptionati cu Facebook. Acum cu numai 4 lei, reducere de la 6 lei!


Nu sunt purtati de Zuckerberg si nu stiu daca au si pentru barbati, dar pentru dame oferta continua.

Tu nu ai da LIKE la asta?

luni, 28 noiembrie 2011

Targ de dulciuri International Sweet Manifest




O noua editie a targului de dulciuri va avea loc la Brasov in perioada 2-5 decembrie 2011 la centrul cultural Reduta.


International Sweet Manifest - editia III - vine si cu o tombola interesanta la care se poate castiga o excursie la Disneyland Paris. Excursia este pesntru 2 adulti si un copil mai mic de 6 ani (cazare 2 nopti, mic dejun inclus, o intrare in cele 2 parcuri, transportul cu avionul Bucuresti - Paris si retur).



Casa lui Mos Craciun va fi la targul de dulciuri de la Reduta.

Cum sa nu iti rupi masina pe ocolitoarea din Steagu


Denivelari pentru limitarea vitezei, limitatoare de viteza, amenajari inteligente pentru soferii de raliu, trambuline, mai era o deumire cu "spinarea magarului" :)) sau cum vreti sa le ziceti, acele damburi montate de drumari pentru a tempera soferii "nervosi" au aparut si pe mini ocolitoarea din Steagu.




Festival de muzică, tradiţii, obiceiuri şi meşteşuguri populare


Ediţia I de iarnă - Brasov, 3 – 4 Decembrie 2011
Şcoala Populară de Arte şi Meserii ,,Tiberiu Brediceanu” din Braşov în paterneriat cu Centrul Cultural Reduta, organizează prima ediţie a Festivalului de muzică, tradiţii, obiceiuri şi meşteşuguri populare “ Lerui, ler… ” în perioada 3- 4 decembrie 2011.

Condiţiile de participare sunt explicate în regulamentul festivalului.
Fişa de înscriere va fi trimisă până la data de 25 noiembrie 2011 pe adresa: Braşov – Str. Lungă nr.1, e-mail scoala_de_arte_bv@yahoo.com , sau fax: 0268413965
Informaţii suplimentare puteţi primi la numerele de telefon:
• Tel: 0744.388688 - Prof. Muraru George
• Tel: 0729.939050 - Dir. Carmen Moruz
• Tel: 0766.343057 – Prof. Ucu Iosif

duminică, 27 noiembrie 2011

Concert umanitar la Kasho Brasov


Marti, 29 noiembrie 2011, va avea loc un concert umanitar in clubul Kasho din Brasov.

De la ora 22:30, in cadrul campaniei "Salvati o viata care va salva doua vieti" vor concerta: Alex Velea, Free Deejays, Dan Popescu si prietenii.

Intrarea la acest concert este 25 ron si cei care vor sa mai doneze in plus o pot face direct in urna pentru donatii.

Va exista si o licitatie cu tricouri semnate de artisti. Evenimentul are loc in clubul Kasho, de la etajul 2 al mall-ului My Place de langa Gara CFR Brasov.

Stadiu lucrari Parcul Tiberiu Brediceanu

Pe zona Aleii Tiberiu Brediceanu (aleea indragostitilor de sub Tampa) se construieste Parcul Tiberiu Brediceanu. Din ce am auzit va fi un parc foarte mare (pe care brasovenii il merita) si care urma chiar sa fie gata anul acesta? Parca asa il auzisem pe primar in urma cu ceva timp.

Din pacate prima impresie nu a fost una tocmai buna. Adica da... s-a facut toaletarea copacilor din zona (curatarea lor si a boschetilor), s-au sapat niste santuri pentru noi stalpi de iluminat, s-au mai pus borduri si s-au refacut una-doua alei.

Turma din fata usilor inchise


Nu e vreo super promotie, dar totusi se intampla des ca la Lidl lumea sa stea la coada cu mai mult de 10 minute inainte de deschiderea magazinului. Zi de zi.

E vreo reducere daca esti in primii X cumparatori dintr-o anume zi a saptamanii? Sau oamenii astia se plictisesc acasa?

Mai bine uita-te intai pe programul magazinelor Lidl din Brasov decat sa stai ca prostu' in fata usilor inchise.

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Proaspat scos din cuptor


In sfarsit si Lidl si-a facut raion de patiserie!

Au adus niste cuptoare, le-au montat langa raionul de panificatie si au pus rafturi de unde clientii pot alege produse de patiserie calde / proaspete.

Schimbarea este semnalizata in afara magazinului, unde pe stalp au fost montate panouri cu sigla "Proaspat scos din cuptor".

Playboy Party la Brasov


Sambata, 26 noiembrie 2011, va avea loc o petrecere marca Playboy in clubul Kasho din Brasov. Intrarea costa 20 ron.

Party-ul va incepe la ora 24, iar printre iepurasii Playboy prezenti la Brasov se vor numara si Vaso Kollida (Playboy Cover Grecia), Daniela Cruduta Crudu si "fetita" lui Radu Mazare - Madalina Pamfile (a nu se intelege altceva decat ca este febletea lui Mazare si numai ganduri curate nu are pentru ea).

Clubul Kasho se afla la etajul II din mall-ul My Place de langa Gara Brasov (bulevardul Garii nr 7).

Cersetorul si gogoasa umpluta cu fructe - o poza trista

vineri, 25 noiembrie 2011

Pestera Valea Cetatii - Rasnov deschisa publicului

La o distanta de numai 1.5 km de Rasnov si 7.5 km de Poiana Brasov, Pestera VALEA CETATII (aflata in rezervatia naturala cu acelasi nume. Atentie, nu este vorba de cartierul Valea cetatii din Brasov!) este o atractie turistica de exceptie aflata la doi pasi de Cetatea din Rasnov.

Laculetele ce oglindesc formatiuni enigmatice perfect modelate de apa inconjoara o impozanta sala: Catedrala. Cei peste 30.000 metri cubi ai sai, deschid ochilor un tavan de poveste cu arce si cristale de calcar de un alb cum rar poti vedea in lume.

Targ de Imbracaminte la ITC

Un nou targ national de imbracaminte si incaltaminte va avea loc in perioada 30 noiembrie 2011 - 4 decembrie 2011 in incinta Complexului Expozitional ITC de pe bulevardul Alexandru Vlahuta din Brasov.

Ca la fiecare editie a targului de haine de la ITC, vor participa atat producatori autohtoni cat si din strainatate, precum si nelipsitii importatori. Intrarea este libera.

joi, 24 noiembrie 2011

Lidl renunta la tichetele cadou si bonurile de masa


Fara bonuri de masa la Lidl! Fara tichete cadou la Lidl! Doar cash si card in curand! Sau mai degraba cash avand in vedere ca uneori se intampla sa nu le functioneze POS-urile. Alege intelept :))

Incepand cu mai bine de o luna in urma Lidl a dat startul reducerilor de modalitati de plata. Astfel, la Lidl nu mai sunt acceptat sau in curand nu vor mai fi acceptate urmatoarele tichete cadou sau bonuri de masa:


"Norocul" pica din cer pe bancile din Parcul Tractorul


In Parcul Tractorul exista cateva banci bine pozitionate unde te poti pricopsi cu o ploaie plina de "noroc". Mai exact este vorba de rahat de la zecile de ciori care uneori se odihnesc prin copacii inalti din parc. Si mai sunt si constipate!

Daca ai norocul sa te nimeresti la locul nepotrivit si la momentul nepotrivit... nimeni nu ar vrea sa iti ia locul!


Unu beat rau in troleu

Inainte de orice comentariu... sa stiti ca autorul filmarii impreuna cu alti doi calatori au incercat sa il ridice pe cetateanul turmentat, insa acesta a refuzat orice ajutor! Dupa aceea a urmat ce apare pe filmare.


Cetateanul dormea linistit pe un scaun din troleu si deodata a cazut ca un bolovan. S-a dezmeticit repede, a refuzat orice ajutor, dupa care au urmat vreo 10 minute de "chin" in care incearca singur sa se ridice. Desi era beat manga a fost de-a dreptul amuzant de amabil si tot timpul mormaia ceva de parca se mustra ca iar a ajuns in aceasta situatie penibila :)

miercuri, 23 noiembrie 2011

Cine crezi ca se va ocupa de udarea gazonului din Parcul Noua?

Pe dealul de la lacul din Noua au fost plantati un fel de
boscheti pitici si gard viu. Si niste banci cu priveliste la lac.

Paparazzi au reusit sa afle cine se va ocupa de udarea gazonului si vegetatiei luxuriante din viitorul parc Noua! Din cauza ca aspersoarele nu vor face fata abundentei de spatiu verde din viitorul parc, o licitatie publica a fost organizata, in secret ca de obicei. Surpriza este ca licitatia se pare ca nu a mai fost castigata de firma traditionala care administreaza cu succes toate contractele cu Primaria din Brasov, ci de un catel... aparent comunitar!

Acesta a fost surprins in timp ce dadea o proba de lucru si uda (cu forte proprii!) boscheteii plantati pe dealul de langa lacul Noua.

Patriciu vinde MIC.RO


In ultima vreme circula tot mai multe zvonuri cum ca Dinu Patriciu negociaza vanzarea celor 700 de magazine Mic.ro

Reteaua de magazine a inceput sa se extinda in urma cu 2 ani si este formata din magazine clasice la parterul blocurilor, dar si din magazine mobile (masini). Magazinele mobile Mic.ro au disparut o data cu inceperea sezonului rece (micro vanzatorii inghetau ca la cort). Sau Patriciu si-a dat seama ca e un esec si le-a retras de pe piata?

Targ de bijuterii la ITC Brasov

In perioada 25-27 noiembrie 2011 (vineri-duminica) va avea loc un nou targ la International Trade Center din Brasov (sediul ITC de pe bulevardul Alexandru Vlahuta nr 10).

De data aceasta nu mai este vorba de un targ de imbracaminte si incaltaminte, ci de un targ de pietre pretioase, cristale si pietre semipretioase.

marți, 22 noiembrie 2011

Targ de imbracaminte la Sala Sporturilor

In perioada 23-27 noiembrie 2011 are loc Targul de Imbracaminte si Incaltaminte la Sala Sporturilor din Brasov (in interiorul Salii Sporturilor, nu la cort!). Taxa de acces pentru clienti este de 1 ron.
La targ vezi putea cumpara: confectii de dama, barbati si copii, blanuri, cojoace si haine de piele, incaltaminte, costume barbati si dama.

Programul targului este urmatorul:
Miercuri: 12-20
Joi-Sambata: 10-20
Duminica 10-16

Ce s-a gasit pe fundul lacului Noua


Constructia Parcului Noua (care inglobeaza printre altele secarea si ecologizarea lacului din Noua) a scos la iveala lucruri care au zacut pe fundul lacului vreme de ani la rand.

Avand in vedere locatia lacului si ca acesta nu mai fusese secat inca de la ecologizarea din 2002-2003, ne-am fi asteptat ca muncitorii sa gaseasca pe fundul lacului secat vreun seif de la jafurile cu autori necunoscuti din ultimii ani, sau poate chiar pe Elodia!


Filarmonica Brasov va invita la Concert Simfonic

Joi, 24 noiembrie 2011, Filarmonica Brasov va invita la Concert Simfonic la Complexul Militar Brasov, incepand cu ore 19:00. In aceeasi zi va avea loc de la 0ra 10:00 repetitia generala cu public.

Concertul din a 134-a stagiune il va avea ca dirijor pe Winston Vogel din SUA, iar ca solist pe Ioan Dragos Dimitriu (pian) din Romania. In programul concertului sunt incluse interpretari pe operele lui Beethoven (Concertul nr.5 pentru pian si orchestra in Mi bemol major "Imperialul") si ale lui A. Dvorak ("Dansuri slave" op. 46 si op. 72 - selectiuni).

Biletele se pot procura de la agentia de bilete din Sediul Filarmonicii Brasov din strada Appolonia Hirscher nr 10 (telefon 0268473058). Programul pentru procurarea biletelor este de luni pana joi intre orele 12:00 si 15:00. De asemenea biletele mai pot fi procurate in ziua concertului (joi 24 noiembrie 2011) cu o ora inainte de inceperea spectacolului, direct de la sediul Complexului Militar din Brasov.

luni, 21 noiembrie 2011

Cladirea "Regionala Cai Ferate" de pe Republicii



Surpriza placuta zilele trecute pe Republicii! Cladirea "Regionala Cai Ferate" a fost renovata si arata impecabil! Este vorba de cladirea apropiata de Modarom, vis-a-vis de McDonalds.
Bineinteles ca vor fi carcotasi care sa afirme ca este PORTOCALIE, dar sa nu uitam ca si inainte de renovare avea aceeasi culoare, insa o nuanta mai patata de vreme.

Capcanele Primariei din jurul lacului Noua


O data cu inceputul lucrarilor la viitorul Parc Noua din zona lacului din cartierul Noua, au aparut si problemele de organizare si siguranta cetatenilor.

Inca din urma cu cateva luni, cand prin padurile de la marginea cartierului urlau drujbele in plin "proces de toaletare a zonei" (actiune premergatoare si pregatitoare crearii Parcului Noua), brasovenii erau instiintati de catre reprezentantul Ocolului Silvic pentru acele lucrari ca Mama Natura se va ocupa de reparatii. Bustenii taiati au "zacut" saptamani in sir printre gratare.

Acel moment in care Mama Natura sa rezolve problemele Primariei inca nu a sosit, dar au aparut alte capcane in timpul lucrarilor la Parcul Noua: aproximativ 10 gropi au aparut in jurul lacului, adevarate pericole neacoperite sau semnalizate in vreun fel.



duminică, 20 noiembrie 2011

Incendiu la mansarda unui bloc din Brasov

Masina de pompieri aflata in fata blocului unde a izbucnit
incendiul la mansarda. Masina alba este a reprezentantului
constructorului Kaon Imobiliare.
Duminica, 20 noiembrie 2011, a avut loc un incendiu la mansarda unui bloc din cartierul brasovean Noua. Este vorba de blocul de pe strada Visinului despre care scriam acum cateva luni ca se mansardeaza de cativa ani de zile.

In jurul orei 16:25 o masina de politie a ajuns in zona blocului in care izbucnise incendiul. Dupa cateva clipe de "ceata" au localizat locul incendiului (probabil multimea adunata in fata blocului le-a fost de mare ajutor.)

In acelasi moment a ajuns la coltul blocului si masina de pompieri, care avea accesul obstructionat de masina de politie. Fara sa stea pe ganduri, pompierii au coborat si au alergat spre blocul din a carui mansarda iesea un fum gros.

Ce pierzi in Brasov daca este ceata?

Biserica in ceata

Ce sa faci prin Brasov daca este ceata si prietenii "turisti" vor sa le arati Brasovul?

Partea cea mai tare e cand le arati Tampa. Uite, acolo unde nu vezi nimic, este Tampa :)) Poate urci si pe la turnuri ca sa le arati Piata Sfatului si Scheii... aceeasi priveliste relaxanta.

Am prins anul trecut un moment unic cand de pe Tampa totul parea senin, dar totusi orasul nu se vedea. Se intampla des ca ceata sa fie doar la o inaltime asa de mica si pana si Tampa sa fie "deasupra norilor"?

La ce se pot uita 20 de persoane in gara?

Tipic, poate chiar normal, dar ce crezi ca se poate intampla in gara Brasov astfel incat sa atraga atentia a zeci de curiosi?

Trenurile nu au intarziere (desi nu ar mai mira pe nimeni), doar ca un barbat a lesinat si brusc s-au strans in jurul lui zeci de curiosi, dar si organele de politie! Probabil doreau cu totii sa-i tina de cald avand in vedere ca era cazut chiar la usile de la intrare, iar seara e destul de frig in Brasov.

Martorii spuneau ca barbatul a cazut ca secerat. Nu puteam sa ne dam seama daca era baut fiindca multi din curiosii aflati in gara duhneau a alcool.

vineri, 18 noiembrie 2011

Aniversare Magnolia 5 ani de bucurii si shopping de calitate


Te asteptam la MAGNOLIA pe 19 Noiembrie, incepand cu orele 17.00 la o aniversare pe cinste. Fi alaturi de Magnolia la aniversarea primilor 5 ani de existenta !


Nu rata CONCURSUL DE KARAOKE cu PREMII si un show incendiar de Stand Up Comedy oferit de SICA (Taxi Driver) si un show de iluzionism marca ALIN BLAINE.

5 ani de bucurii si shopping de calitate !

Zilele JAZZ-ului romanesc la Brasov



Muzica buna, muzica live, muzica cu adevarat buna! In perioada 25-27 noiembrie 2011 va avea loc la Brasov festivalul "Zilele JAZZ-ului romanesc".

PREZINTĂ FLORIAN LUNGU & JENNY BRĂESCU
Abonamentele pentru cele 3 zile de festival se pot achiziţiona exclusiv pe www.dealmania.ro, la prețul de 60 lei.
Biletele se găsesc la Cafeteca - str. Grigoraș Dinicu nr.1 (vis-a-vis de Reduta) şi la Cafeteca Expres - str. Republicii la prețul de 30 lei/seară, precum și la Centrul Cultural Reduta înainte de concert.

Programul manifestărilor este următorul:


Expozitie de pasari si iepuri


Asociatia crescatorilor de pasari si animale de rasa pura "Avirom Tara Barsei" din Brasov organizeaza in perioada 18-20 noiembrie 2011 o expozitie speciala.

Expozitia EXPO TINERET 2011 are loc la sala de atletism Metrom de pe strada Carpatilor din Brasov.

La expozitie veti putea admira pasari de curte, porumbei, iepuri, pasari exotice si porumbei voiajori.

Concert de Craciun cu Johann Strauss Ensemble


Brasovenii sunt invitati vineri - 16 decembrie 2011, la un spectacol unic de muzica de calitate: concert de Craciun cu Johann Strauss Ensemble. Concertul va avea loc la Teatrul Sica Alexandrescu (Teatrul Dramatic) din Brasov,  incepand cu ora 19:00.

Biletele se vand la agentia teatrala, la Banca OTP (XEROX) vis-a-vis de magazinul STAR si la libraria St.O.Iosif de pe strada Muresenilor.

- Dirijor va fi Rusell McGregor.
- Director artistic Erich Buchmann.
- Soprana: Romana Beutel.

Strauss Forever!

Cultura in cabina de probe


Dupa ce a-ti probat hainele va rugam sa le lasati la casa! Va multumim!

Nota 2. Sati jos!

Are rost sa mai identificam greseala si magazinul?

joi, 17 noiembrie 2011

Promovare turistica a Clujului, prin Brasov

La pas prin Orasul Comoara "Cluj Napoca", inima Transilvaniei. Asa isi fac publicitate stradala clujenii prin statiile de autobuz din Brasov.

Ce tupeu pe capul clujenilor sa vina in Brasov sa zica ca ei is inima Transivaniei! Dar ei habar nu au ca noi il avem pe Mandru mi-s ca-s ardelean :)

Orasul Cluj Napoca va fi Capitala Culturala Europeana tocmai in anul 2020. De fapt, daca va castiga aceasta onoare, deoarece deocamdata doar candideaza. La fel ca si Timisoara unde clujenii de asemenea isi fac reclama. Cum sa te duci sa iti faci reclama in orasul adversar? Asta-i lovitura sub centura!

Apropo, dar Brasovul de ce nu candideaza sa fie capitala culturala europeana?

Cea mai noua piata de vechituri


De la 1 noiembrie 2011 s-a deschis o tentaiva de piata de vechituri la capatul autobuzului 5 (si multe altele) din cartierul Bartolomeu· Piata de vechituri este amplasata in parcarea de langa capatul de autobuze RAT, inspre magazinele Tekzen, Real, Eliana Mall si Brintex. Haine, mobila, electronice si elecrocasnice, jucarii, artizanat, hand-made si no-name.

miercuri, 16 noiembrie 2011

Prea putini maidanezi prin Brasov


Cainii maidanezi din Brasov sunt o specie pe cale de disparitie in multe zone ale orasului. Cel putin asta se intelege din imagiea alaturata unde un catel doarme intr-o statie RAT (cu bucati de paine la bot) fara sa schiteze vreun interes.

Este simplu: totul tine de cerere si oferta! Oferta de "hranitori" care cara painea si oasele spre locul de munca (in speranta ca va intalni un patruped infometat) este mai mare decat cererea de hrana a putinilor caini maidanezi care mai bantuie prin Brasov.

Cat de colorata e parcarea subterana Real




Nu stiu ce o fi fost in capul celor de la Real cand si-au vopsit parcarea subterana in altceva decat alb, dar mie imi aduce aminte doar de culoarea casei tiganilor de langa lacul din Noua.

marți, 15 noiembrie 2011

Regalul "Craciun Vienez" la Brasov

Brasovenii sunt invitati in Ajunul Craciunului, sambata - 24 decembrie 2011, la un spectacol unic de muzica de calitate la Sala Reduta din Brasov,  incepand cu ora 19:00.

Biletele se vand la Banca OTP (XEROX) vis-a-vis de magazinul STAR sau direct la Sala Reduta. Pentru informatii si rezervari puteti suna la numarul 0752.791.902
Un mesaj de la organizatorii din Brasov:

De vanzare: lista de cumparaturi!... doar la Real


In cazul in care ajungi in Real si realizezi ca nu ai lista de cumparaturi la tine... nicio problema! Se gasesc liste de cumparaturi la rafturi :)

Lista din imagine contine: oua, zahar, iaurt Activia, clor Sano, tampoane de noapte, lapte, peste, detergent de vase Fairy si inca ceva care nu inteleg cemai e. Ma ajuta cineva sa descifrez ce scrie in dreapta sus pe imagine? :)

Cu TIR-ul in parc

In urma cu ceva timp sesizam ca unii intra cu camionul prin Parcul Tractorul. Au mai intrat si altii cu masina mica, motociclete sau biciclete. Dar de la constructia Patinoarului Olimpic nu mai intrase nimeni cu TIR-ul prin parc.

Cu ocazia spectacolului Lord of the Dance de saptamana trecuta (la care Michael Flatley nici macar nu a fost prezent), s-a intamplat si acest incident.


luni, 14 noiembrie 2011

10 galeti, 3 cersetori si nunta visurilor tale


Galeti, galetuse, bidoane, ghivece si sticlute... stau toate 10 insirate in fata scarilor unei biserici din Brasov in asteptarea mirilor si nuntasilor sa sarbatoreasca minunatul eveniment alaturi de... cersetori.

Este lucrul cel mai urat cu putinta ce ti se poate intampla in ziua nuntii! Incepand de la Casa Casatoriilor, continuand cu celebrele poze din Parcul Central si ajungand la biserica, peste tot esti haituit de acesti cersetori fie ca esti mire, nas, cavaler sau un simplu nuntas.


Cum s-a nascut Fuego intr-o colinda?


Habar nu am, dar o sa ne cante el pana aflam. Asa ca... sambata, 10 decembrie 2011, o sa-l ascultam pe Fuego in concertul de colinde si cantece de iarna intitulat "Ne-am nascut intr-o colinda...".

Concertul va incepe la ora 19:00 la Sala Reduta din Brasov.

Biletele se vand la Banca OTP (XEROX) vis-a-vis de magazinul STAR sau direct la Sala Reduta. Pentru informatii si rezervari puteti suna la numarul 0752.791.902

duminică, 13 noiembrie 2011

Cea mai tare "jucarie"


Cei de la curatenie au un mare avantaj: se pot "juca" cu masinuta din imagine, cel mai tare "gadget" :)


Daca am avea inca vreo 2 din astea am putea iesi la groapa cu nisip sa facem parcari si stradute in miniatura, cum faceam cand eram mici. Doar ca de data asta cu o jucarie pe masura!

Parcul Aventura din Noua: tarif si program


Parc Aventura se afla langa Lacul din Noua (viitorul Parc Noua) si restaurantul Pescarus, pe strada Paltinului nr 16bis.

Parc Aventura este deschis de luni pana duminica de la ora 10:00 pana la ora 20:00.


Atentie la neatentia pietonilor de langa Lidl (pe Harmanului)


In mai putin de 10 minute am vazut vreo 4 persoane care traversau ilegal cu plase pline de cumparaturi in dreptul magazinului Lidl de pe strada Harmanului din cartierul Triaj.

Desi trecerea de pietoni este la doar 20-30 de metri distanta, acestia isi risca sanatatea / viata alergand cu plasele printre masini. Crezi ca ar trebui infiintata o noua trecere de pietoni sau o campanie de constientizare a riscurilor ar avea un efect mai bun?

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Fumul de tigara contine benzen, nitrozamine, formaldehida si cianuri


Parlamentul Romaniei a adoptat in urma cu cativa ani legea nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun. Aceasta a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 435 din 21/06/2002 si a suferit ceva modificari in 2008.

Art. 3 aliniatul (1) Se interzice fumatul in spatiile publice inchise.

Ce spuneti despre tunelul de la Gara Brasov? Este acesta un spatiu public inchis?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...