luni, 3 octombrie 2011

Program policlinica Astra


Centrul medical Astra (policlinica Astra) ofera servicii de ambulator de specialitate, medicina de familie si laborator.

Policlinica este situata pe bulevardul Saturn, la capatul mijloacelor de transport RAT.

Urmeaza o lista a medicilor si specializarilor din policlinica Astra si programul medicilor de familie:






La demisol:
- neurologie: Dr. Pintilie Claudia (medic specialist);
- ortopedie: Dr. Ciobanu Iulian (medic primar), Prof. Dr. Samota Iosif (medic primar), Dr. Turcu Andaluzia (medic specialist), Dr. Butum Claudiu (medic specialist);
- fizioterapie: Dr. Rujan Constantin (medic primar)
- gimnastica medicala: Prof. Rosca Eugenia

La parter:
- laborator: Dr. Secara Mirela (medic primar)
- chirurgie: Dr. Birta Csaba (medic primar), Dr. Soponar Daniel (medic primar)
- medic de familie: Dr. Tudor Anca (medic primar), Dr. Vulcan Carmen (medic primar), Dr. Condrovici Radu (medic primar), Dr. Carstea Constantin (medic primar), Dr. Stroescu Serban (medic primar), Dr. Popa Adriana (medic primar), Dr. Gavan Cornelia (medic primar), Dr. Camarascu Rodica (medic primar), Dr. Fratila Silvia (medic primar), Dr. Valvara Loreta (medic specialist), Dr. Manitiu Gabriela (medic specialist), Dr. Sfartz-Marian Mircea (medic specialist), Dr. Tarziu Viviana (medic specialist), Dr. Stroescu Mariana (medic specialist).




La etajul I:
- boli interne ecografie: Dr. Suciu Nicolae (medic specialist)
- oftalmologie: Dr. Baracan Constantin (medic primar)
- obstetrica ginecologie: Dr. Gadiuta Ioana (medic primar), Dr. Tudorache Ioana (medic primar), Dr. Sebesian Daniela (medic primar)
- ORL audiologie: Dr. Barb Ioana (medic primar)
- dermatologie: Dr. Vaida Sanda (medic primar)
- balneo fizioterapie: Dr. Berariu Viorel (medic primar)





Iata si programul medicilor de familie de la Policlinica Astra:

Dr. Stroescu Serban Adrian
- medic primar medicina de familie
- luni, miercuri si vineri: program cabinet (7:30-12:30), teren (12:30-14:30), programari telefonice (8:00-9:00)
- marti si joi: program cabinet (13:00-18:00), teren (11:00-13:00), programari telefonice (17:00-18:00)
- programarile la dr. Stroescu se fac la telefon 0268310488 in intervalele mentionate
- se pot acorda maximum 20 de consultatii pe zi

Dr. Constantin Carstea
- medic primar medicina de familie
- luni, miercuri si vineri: program cabinet (13:30-18:30) si teren (11:30-13:30)
- marti si joi: program cabinet (8:00-13:00) si teren (13:00-15:00)

Dr. Popa Adriana Cristina
- medic primar MG / medicina de familie
- luni, miercuri si vineri: program cabinet (7:30-12:30)
- marti si joi: program cabinet (13:30-18:00)
- telefon 0745180354

Dr. Vulcan Carmen
- medic primar medicina generala si de familie
- luni si miercuri: program cabinet (14:00-18:00) si teren (13:00-14:00)
- marti si joi: program cabinet (8:00-12:00) si teren (12:00-13:00)
- vineri: program cabinet (13:00-17:00) si teren (12:00-13:00)
- telefon 0268318085
- prioritate la consultatii au femeile gravide, copiii mai mici de 3 ani, pacientii cu programare si pacientii fara programare.

Dr. Condrovici Radu Florin
- medic primar medicina generala si de familie
- luni, miercuri si vineri: program cabinet (8:00-12:00) si teren (13:00-15:00)
- marti si joi: program cabinet (13:00-17:00) si teren (10:00-12:00)

Dr. Tudor Anca
- medic primar medicina de familie
- luni si joi: program (13:00-18:00) si teren (18:00-20:00)
- marti, miercuri si vineri: program cabinet (8:00-13:00) si teren (13:00-15:00)

37 de comentarii:

  1. ti-a luat ceva sa scrii listele astea. multumim ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. as dori sa si eu un nr de telefon de la policlinica,mai exact de la ginecologie.am cautat pe net dar nu am gasit

    RăspundețiȘtergere
  3. RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE...intreg personalului din Laborator - coordonat de dr Secara Mirela - Policlinica Astra Brasov!!!!
    1.- Asteptam, joi, 12.09.2013, orele 8.30, impreuna cu cei 2 copii, cu varste cuprinse intre 2 si 4 ani, in fata cabinetului 109 din policlinica Astra, sa ne vina randul la efectuarea analizelor necesare inceperii gradinitei.
    2.-O asistenta, plina de nesimtire si inzestrata cu un tupeu fantastic, introduce, fara rusine si cu acceptul tacit al dr. Secara Mirela, apropiatii, in vederea efectuarii aceluias tip de analize copiilor acestora, ignorand criteriul bazat pe ordinea sosirii.
    3.- O abordez prin a-i atrage atentia cum ca la rand asteapta copii si nu este frumos ceea ce face...imi manifest dezamagirea ca policlinica este de stat...
    4.- Intru cu copiii mei pentru efectuarea analizelor.
    5.- Stupoare...tot personalul laboratorului se solidarizeaza impotriva mea, astfel:
    - o alta asistenta, care implementeaza datele in calculator imi raspunde zambind sfidator : "Nu e de stat..e privata"...
    "Cu atat mai rau" - zic eu..
    6.- Dr Secara Mirela : "Va rog s-o lasati in pace pe colega mea (asistenta impricinata)..are nevoie de liniste..sa se poata concentra"..
    Intre timp reusesc s-o fotografiez pe asistenta nesimtita fapt care o determina sa inceapa cu amenintari, cum ca n-am voie sa fotografiez..
    7.- I se ofera fetitei mele o bomboana...copilul refuza politicos...asistenta generoasa spune pe un ton plin de dispret:" Aaaa, semanam cu tati, nu-i asa??"
    RUSINE, RUSINE, RUSINE....NICIUN COPIL NU ESTE MAI EGAL CA ALTUL...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate astfel de situatii se repeta la nesfarsit. Spre exemplu la medicii de familie din aceasta policlinica se sta la niste cozi interminabile, iar cand mai trece cate un 'vanzator' de produse farmaceutice doctorii isi rezerva timp la nesfarsit sa discute cu ei ignorand cozile interminabile de la usa. Acesti 'vanzatori' de produse farma sunt nimeni altii decat agenti de vanzare de la diferite companii producatoare de medicamente care stimuleaza medicii de familie cu diferite cadouri (vacante, reduceri la tratamente, etc) pentru a prescrie anumite medicamente. E interesant cum nimeni nu verifica de ce medicii prescriu anumite medicamnete scumpe, nu-i asa?

      Ștergere
    2. LABORATORUL,sau asa-zisul laborator al doamnei doctor SECARA MIRELA este o adevacurata COCINA,doar laborator nu se poate numi si nu doar in ceea ce priveste modul de tratare al pacientilor care apeleaza la servicii ci mai mult,al PROFESIONALISMULUI(acuratetea si precizia rezultatelor analizelor),drept pentru care sfatuiesc pe toata lumea sa-si faca analizele la oricare alt laborator,doar acolo,NU,iar in ceea ce o priveste pe doamna doctor,cred ca ar trebui data in instanta pentru MALPRAXIS,eventual retrasa autorizatia de libera practica si retrimisa la facultatea de medicina(daca chiar a termint-o,sunt sceptic)pentru RECONFIRMAREA DIPLOMEI(ar fi interesant de stiut unde a terminat facultatea si cu ce note).
      Cu stima si fara suparare
      matei zoltan alexandru

      Ștergere
  4. sa va ia dracu cu medicina voastra

    RăspundețiȘtergere
  5. Acelasi lucru se intampla si la Cabinetul Orl,mai exact cand e doctorita Barb,are o asistenta nu numai expirata ,iesita la pensie ,cred,dar cred ca e si surda si incurca treburile,sta la usa ca un bodyguard ,nu poti sa intri macar pentru o informatie

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. as dori si eu un nr d tel ,care sami rasp la informatii di pol astra!ati afis toate programele dar cei mai important ,, vad ca nu ati afisat!!

    RăspundețiȘtergere
  8. afisati va rog programul la toti medicii de familie si un nr de telf....multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua,nu am crezut ca si mie mi se poate intampla asa ceva,astazi 12-03-2015 am mers la doctorul meu de fam. d-ul Carstea sa-mi scrie un concediu medical deoarece am avut gripa si am stat doua zile acasa.La cabinet nu era d-ul dr. Carstea era un alt domn doctor care banuiesc ca ii tinea locul i-am explicat problema d-ului doctor ,la care replica dansului a fost "De cand ,de marti nu se poate (tinand cont ca astazi e joi) nu se da concediul medical retroactiv ,trebuia sa veniti atunci cand va-ti simtit rau (probabil luni la ora 1 ).Tinand cont ca nu am mai fost la doctorul de fam. de vreo 5 ani nu aveam de unde sa stiu acest lucru,dar pe linga aceasta stiu ca atunci cand mergi la doctorul de familie si mai ales cand ii spui ce problema ai avut te consulta macar sau iti spune mai stai o zi acasa nuuuu nimic slabi doctori mai avem sau eu sunt prost ca nu dau SPAGA????dar in schimb au pretentii ,vor salarii,vor conditii. Eu nu zic ca nu ar trebuii salarii mai mari dar cred ca mentalitatea comunista nu le-o schimba nimeni.(faceti ceva ca sa va meritati marirea de salariu)

    RăspundețiȘtergere
  10. ma-i taceti cu toti, ba toata lumea e desteapta,doctorul ala mincinos,ala hot,ala nu stiu cum, dar se baga careva sa faca medicina, este cineva in stare sa consulte pe cineva si sa fie o consultatie corecta, daca itit e rau te duci la doctor pe moment, nu stai si 7 ani si dupaia te duci la doctor si te astepti sa ti se ofere totul pe loc,si s-a fim serios,100 de oameni si un singur doctor care trebuiesc consultanti in 8h de munca....hmm...stai asa ceva nu merge bine.Hai ca inteleg ca sunt uni doctori care abuzeaza de serviciu si fac ceea ce fac, dar incepeti ptr fiecare doctor ala e groaznic, ala e hot, ala mi-a cerut 2 lei ca sa ma trateze.Nu va convina ducetiva la privat daca vreti sa fiti tratati regeste.Data viitoare cand considerati sa fiti tratati si consultati ptr o boala, va duceti imediat la doctor, specificati absolut toate sintomele,spuneti ce va doare si acceptati consecintele.Si inainte sa comentati ceva ganditiva la asta, in USA daca nu iti iei asigarare de sanatate nu te consulta nimeni,sau daca te consulta iti va cere bani ptr ca nimic nu e gratis

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu si la d-na Dr Tudor Anca care este Un medic exceptional MAI RAR ASA CEVA!!!FELICITARI D-NA DR TUDOR ANCA!!!RAMANE TI ASA CUM VA STIU EU SI INTREAGA FAMILIE MAI BINE DE 17 ANI!!!!VA MULTUMIMMMM PTR TOT CEEA CE FACETI PTR NOI!!!CU RESPECT "BEBELUSUL" :))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Exista cumva , cabinet de endocrinology in policlinica Astra?

    RăspundețiȘtergere
  13. Cab. Fizioterapie dr Berariu superficial si slab pregatit prof. Dar la incasarea banilor ,nu !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cab. Fizioterapie dr Berariu superficial si slab pregatit prof. Dar la incasarea banilor ,nu !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cab. Fizioterapie dr Berariu superficial si slab pregatit prof. Dar la incasarea banilor ,nu !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. As dori un numar de la policlinica...mai exact cabinet reumatologie dr. Cucuianu

    RăspundețiȘtergere
  17. Exista un numar de telefon pentru porgramari la policlinica Astra in Brasov??

    RăspundețiȘtergere
  18. De bun simt ar fi, ca medicul Condrovici, sa-si ia macar halatul alb peste echipamentul sport cu care vine in policlinica. Tot de bun simt ar fi, sa stea in cabinetul lui si sa-si vada de pacienti, caci pentru asta isi incaseaza salariul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Laboratorul de analize din aceasta policlinica este similar cu o taraba in piata de legume....RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  20. va recomand cu drag sa gasiti un alt doctor. Dl Baracan are prostul obicei de a atinge pacientele intr-un mod neortodox. Mama mea este una dintre acele paciente, plus inca 5 doamne de care stiu sigur. Din pacate, nimeni nu zice nimic asa ca el continua cu aceste practici. Aveti mare grija si daca alegeti sa mergeti, macar luati pe cineva cu dvs. O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  21. Bună ziua. Sunt din Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud și aș dori să iau legătura cu dl. Dr. Condrovici Radu. Am sunat la telefonul de la CMMF, de pe B-dul Saturn, dat pe site, dar nu răspunde nimeni.
    Vă mulțumesc! Sper să primesc un răspuns.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua,

    Tot sun la numarul dl. Dr. Condrovici Radu dar nu raspunde nimeni. Mai este valabil, sau stie cineva un numar nou sau de mobil unde poate fi contactat?

    RăspundețiȘtergere
  23. valentin nastase un escroc se crede zeu ,un infect in limbaj . o sa vina dicotul si o sa te lege intr-o zi ,si o sa faca dretate celor neindreptatiti de el.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...