luni, 14 noiembrie 2011

10 galeti, 3 cersetori si nunta visurilor tale


Galeti, galetuse, bidoane, ghivece si sticlute... stau toate 10 insirate in fata scarilor unei biserici din Brasov in asteptarea mirilor si nuntasilor sa sarbatoreasca minunatul eveniment alaturi de... cersetori.

Este lucrul cel mai urat cu putinta ce ti se poate intampla in ziua nuntii! Incepand de la Casa Casatoriilor, continuand cu celebrele poze din Parcul Central si ajungand la biserica, peste tot esti haituit de acesti cersetori fie ca esti mire, nas, cavaler sau un simplu nuntas.



De ce Primaria nu ia masuri sa stopeze acest fenomen in fata Casei Casatoriilor unde se desfasoara cununia civila?

Politia, jandarmeria, politia locala si cine mai vegheaza la linistea cetatenilor rar isi fac aparitia prin Parcul Central ca sa imprastie puhoiul de cersetori nesimtiti care ti se baga in fata din 2 in 2 pasi. Este chiar atat de greu ca 2 zile pe saptamana, timp de 3-4 ore cat dureaza frenezia din parc sa patruleze 1-2 patrule? Mai ales ca cersetoria este interzisa prin lege.

Avem un minunat sediu in Brasov pentru oficierea casatoriilor si un parc care apare in toate albumele de nunta ale brasovenilor. E chiar atat de costisitor ca oamenii raspunzatori de acest oras sa faca ceva in legatura cu cersetorii care hartuiesc nuntasii care se pozeaza in Parcul Titulescu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...