luni, 7 ianuarie 2013

Unde faci plinul mai ieftin la Petrom?

Foto arhiva: pompa de alimentare intr-un tomberon, la Petrom
Tarifele pentru benzina si motorina mentionate pe siteul Petrom nu sunt neaparat corecte tot timpul, intrucat preturile se pot schimba intr-un termen foarte scurt (si de 50 de ori pe an ca astia se cred la mama lor acasa!). Preturile afisate in benzinarii sunt cele cu care veti fi taxati.

Petrom are 5 benzinarii in Brasov:
- statia de alimentare Petrom de pe strada Temeliei nr. 1 din cartierul Valea Cetatii,
- o benzinarie pe Calea Fagarasului nr 8 in Bartolomeu,
- inca una pe Calea Bucuresti in cartierul Astra (langa McDonalds si Kaufland),
- o alta statie de alimentare pe bulevardul Grivitei A26 si
- una in Darste-Noua pe strada Lacurilor nr 4.

Analizand preturile pentru benzina si motorina de la cele 5 statii se pare ca statia de alimentare de pe bulevardul Grivitei A26 (dupa pod)  are cele mai bune preturi (v-ati fi asteptat ca toate benzinariile Petrom sa aiba aceleasi tarife? V-ati inselat!). La benzina sunt aceleasi preturi "mici" si la benzinaria de pe Calea Fagarasului.


Insa nu e mare lucru daca faceti un plin (vreo 50 de litri) de la oricare din benzinarii: castigati sau pierdeti maxim 2 lei. Asa ca cea mai buna solutie pentru alimentarea la Petrom este sa intri in cea mai apropiata, care e in drum. E un mit ca te imbogatesti daca te duci unde e mai ieftin. Nu ai nimic de castigat.

Daca totusi te pasioneaza preturile (care oricum sunt in continua schimbare) aici ai linkul catre lista de preturi pentru benzina si motorina la statiile Petrom din Brasov (da click pe adresa si in josul paginii sunt preturile).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...