duminică, 27 ianuarie 2013

Unde gasesti un xerox duminica?

Am realizat ca esti terminat daca vrei sa xeroxezi ceva duminica in Brasov. Din pacate in anumite (multe zone) din oras pur si simplu nu ai unde sa xeroxezi ceva daca ai nevoie si e duminica.

In cartierul Astra de-a lungul bulevardului Saturn sau pe Calea Bucuresti, la laboratoarele foto de pe strada Uranus sau la xeroxurile de la Judetean, la Orizont, pe Berzei, Zorilor sau zona Kaufland / Mc Donalds, in Cartierul Florilor sau Scriitorilor, la Faget, gara sau pe Victoriei, pe 13 Decembrie, la Onix sau Ceasu Rau, in Noua, Darste sau in Bartolomeu (la Real / Brintex / Eliana Mall).... pur si simplu nu ai unde sa xeroxezi 2-3 foi daca ai nevoie!


Erau bune si magazinele mic.ro ca asta erau dotate cu xerox si plata facturi. Asa ca daca ti se intampla duminica viitoare sau ceva mai tarziu, gandeste-te de mai multe ori inainte sa pleci la drum catre un xerox.

9 comentarii:

  1. Daca te duci la Carefoure la relatii cu clienti te rezolva fetele pentru o mica atentie (cred, inca nu am incercat :)
    Ai observat ca miroase ceva dubios azi de dimineta prin cartieru Astra? NU stiu daca se simte prin tot orasul...

    RăspundețiȘtergere
  2. O varianta incercata personal duminica, si intr-o zi de alegeri, ar fi libraria de pe Al. Vlahuta, mai jos de sc.gen.27, pe aceeasi parte cu sc.

    RăspundețiȘtergere
  3. exact, sunt de ceva ani acolo...si rezista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu daca mai e vreo alta librarie in zona, dar daca nu... asta in curand nu va mai fi

      Ștergere
  4. eu am avut de printat cateva sute de pagini. am apelat la cei de la smart refill (M. Viteazul 150) - sunt clientul lor de ceva timp, au fost foarte draguti si m-au servit chiar daca ear duminica

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutare, ca urmare a articolului vostru, ne-am gandit sa oferim noi servicii de xerox non stop in Brasov. Mai multe detalii gasiti aici: https://xeroxbrasov.blogspot.ro/ Suntem primul xerox din Brasov care a adus acest concept. In Bucuresti sunt mai multe centre non stop insa cu comenzi minime mai mari.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...