vineri, 8 februarie 2013

Cui ii pasa de FOTE? (Nu de BOTE!)

Festivalul Olimpic al Tineretului European, Brasov 2013...  pe scurt FOTE. Sa inteleg ca pana la urma au reusit sa carpeasca in 2 luni un patinoar nou in Poiana? Cica se tine la Brasov, Predeal, Rasnov si Cheile Gradistei... deci nimic de Poiana Brasov? Festivalul se va desfasura in perioada 17-22 februarie 2013. Au pus programul de duminica pana vineri ca sa fie participantii pe contrasens fata de bucurestenii care vin la munte? :))

Deci un festival care nu intereseaza pe nimeni  (care nu e direct implicat in organizare) si care nu va rasuna niciunde in Europa. Si la organizarea astuia s-au bagat tot parlamentarii de Brasov care azi noapte au votat impotriva construirii aeoportului de la Ghimbav?

Cica la deschidere canta Inna pe arena Liciului Sportiv si se intra doar pe baza de invitatie: adica fiecare angajat al Primariei si al tuturor Directiilor subordonate vor fi prezenti in primele randuri. Asa se intampla pe vremuri la Cerb, asa se intampla si acum la orice eveniment organizat in BV.

7 comentarii:

  1. De ce este nevoie sa denigram tot ceea ce se face local? Ca e vorba de FOTE, sau Brasov sau Romania, da, nu e roz sau perfect, dar consider ca ne putem mandri cu ceea ce avem pozitiv, pentru ca nimeni nu o face pentru noi. Ca au carpit sau construit, nu e in puterea dumneavoastra sau a mea de a judeca. Abia atunci cand FOTE se va fi terminat si va fi declarat un esec de catre cei avizati, puteti sa-l catalogati asa. Pana atunci, ar fi in interesul tuturor sa se dovedeasca un succes!

    Luana P.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat carpelile in graba se fac pe banii contribuabililor E TREABA ORICUI! Cred ca nu esti la curent cu faptul ca pana mai acum o luna-doua Danemarca era in pole position sa preia FOTE fara nicio alta pregatire... ca aveau deja tot ce trebuie.

      Toata treaba e ca nimanui nu-i pasa de FOTE. Ma refer la scara larga.

      Ștergere
  2. Iar pentru a nu dezinforma si a instiga la enervare, oferiti sursa oficiala si obiectiva a stirii, care descrie ca intrarea va fi libera, prioritate avand cei care au invitatie (ceea ce da, nu e chiar ok):

    http://eyowf2013.ro/intrare-libera-la-ceremonia-de-deschidere-a-festivalului-olimpic-al-tineretului-european?lang=ro

    Luana P.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta e un blog personal, nu ma omor cu demonstrarea de orice fel a ceea ce scriu. cine ma crede bine, cine nu o sa cerceteze. e un punct de vedere si oricine e liber sa aiba alt punct de vedere decat al meu :)

      Ștergere
    2. Atata timp cat prezentati articole cum ar fi:

      Program patinoar olimpic Brasov 14-20 ianuarie 2013
      Program Policlinica Tractorul
      Bazinul de inot de la complexul 'Agrement' de sub Tampa: program si tarife

      Ati creat un precedent in a oferi informatii oficiale, recente, documentate, si cel mai important, nepersonale, pe care noi, cititorii dvs., ne-am bazat pana acum. De aceea subiectul "intrarea la ceremonia de deschidere FOTE" nu poate intra in categoria "puncte de vedere personale", avand in vedere cele descrise mai sus.

      Succes mai departe,
      Luana P.

      Ștergere
    3. Genul respectiv de articole reprezinta motivul pentru care am facut acest blog. Faptul ca prezint informatii nu inseamna ca cineva trebuie sa vina sa imi zica sa dau declaratie semnata si parafat la notar ca de unde am informatia. Daca o citesc pe un alt site si vrea sa dezbat problema atunci pun link catre siteul original. Daca eu merg personal undeva si verific o informatie nu scriu acest lucru. Sa ma pozez in fata Policlinicii sa se vada ca am fost acolo? Sau sa merg la Georgica la birou sa il pun sa imi semneze ca informatia mea este sau nu corecta?

      Imi pare rau daca aceasta abordare persoanala a FOTE te deranjeaza chiar atat de tare. Dar asta e parerea mea: FOTE e un fsss de care foarte multa lume nici macar nu a auzit.

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...