luni, 12 septembrie 2011

Program centrul medical Gemenii

Centrul Medical Gemenii din Brasov

Centrul Medical Gemenii se afla pe bulevardul Saturn, in zona giratoriului dublu de la Gemenii. Acesta are cabinete de obstetrica, ginecologie si ecografie.

Program medici si numar de telefon:
Dr. Ciobanu Codruta (medic primar obstetrica si ginecologie) are program luni si miercuri de la 15:00 la 18:30.

Dr. Badiu Carmen (medic primar obstetrica si ginecologie) are program marti (de la 17:00 la 19:00) si vineri (de la 14:30 la 16:00).

Numarul de telefon de la cabinet este 0268 323 230.

3 comentarii:

  1. cine stie cat ma costa o nastere cezariana la maternitate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Teoretic, orice nastere este gratuita la Maternitatea Brasov. Insa se practica "stimulatul" celor implicati: ginecologul, anestezistul, asistenta si neonatologul.

    Lumea nu prea vorbeste despre cat se da la medic pentru o nastere. Unii glumesc ca daca aduni toate cheltuielile de la maternitate ajungi la suma pe care o platesti (spre exemplu) la clinica Eva. Adica 2500-3000 de lei. Insa este o exagerare. Poate chiar mai putin de jumatate. Depinde daca la maternitate vrei sa stai la rezerva. Camerele acelea sunt mai speciale si se platesc separat si cu chitanta ;)

    Si da, de obicei medicul "primeste" mai mult pentru o cezariana decat pentru o nastere normala. Dar cine stie un caz concret?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna am și eu o rugăminte la toate doamnele sa îmi Spune-ți și mie va rog dacă la clinica gemeni găsesc un ginecolog bun? Va mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...