joi, 17 octombrie 2013

Restaurant L'angora: preturi meniuri nunta si botez

Foto: site-ul oficial al restaurantului
Continuand seria de articole dedicate petrecerilor de nunta si botez, va atrag astazi atentia asupra restaurantului L'angora de pe strada Carpatilor nr 24 din Brasov.

Poti sa citesti pe acest blog un articol publicat despre restaurantul L'angora din Brasov cu parerea unei mamici care a ales sa organizeze petrecerea de botez aici. Este o experienta neplacuta, insa asta nu inseamna ca tot timpul se intampla asa. Este doar un semnal de alarma pentru cine vrea sa stie.




Meniurile de nunta pentru anul acesta au valori cuprinse intre 120 si 205 ron, meniurile de botez sunt intre 70 si 102 ron, iar 'cireasa de pe coliva'... este un meniu special pentru pomeni si parastase in valoare de 45 ron.

Iata toate meniurile disponibile la restaurantul L'angora, atat pentru nunti si botezuri, dar si pentru pomeni si parastase in 2013. Pentru anul 2014 preturile probabil nu vor urca cu mai mult de 10%.



MENIU NUNTA NR.1 - 120 RON/Persoana

Gustare
 •Specialitate dobos
 •Bulete branza cu boia
 •Cornete muschi afumat cu hrean
 •Frigarui cascaval cu rosii cherry sau strugure
 •Salata cruditati pe felie de portocala
 •Rulou piept de pui
 •Ciuperci umplute
 •Mozaic masline
 •Chiftelute speciale
 •Choix cu crema de peste
 •Tartine icre
 •Rosie + castravate

Peste
 •File cod la cuptor
 •Cartofi cu rozmarin
 •Patrunjel + marar

Sarmale
 •Sarmale in foi de varza
 •Carnati afumati
 •Smantana si ardei iute

Fel de baza
 •Cotlet porc impanat
 •Pulpe pui dezosate la gratar
 •Orez sarbesc
 •Salata de varza cu morcov

Bauturi
 •apa minerala 1.5 L
 •2 cafele
 •2 beri



MENIU NUNTA NR.2 - 155 RON/Persoana

Gustare
 •Mozaic pui cu legume
 •Tartine icre
 •Choix cu crema de branza
 •Rosie umpluta cu crema de pateu
 •Aripioare pui cu susan
 •Rulou piept de pui
 •Duet branzeturi
 •Bacon cu ficat pui
 •Chiftelute speciale
 •Evantai muschi afumat
 •Castravate

Peste
 •File salau
 •Sos meuniere
 •Cartofi sotati in unt
 •Brocoli

Sarmale
 •Sarmale in foi de varza
 •Ciolan afumat dezosat
 •Smantana si ardei iute

Fel de baza
 •Cotlet porc la gratar
 •Melc carnaciori proaspeti
 •Piept pui gratar
 •Cartofi imperiali
 •Salata castraveti murati

Bauturi
 •apa minerala 1.5 L
 •2 cafele
 •2 beri



MENIU NUNTA NR.3 - 205 RON/Persoana

Gustare
 •Rulada curcan
 •Selectie branzeturi fine
 •Tartine icre manciuria
 •Choix cu pasta masline
 •Salam chorizo
 •Bocconani cu rosii cherry
 •Bacon cu pepene galben
 •Masline kalamata
 •Aripioare pui cu susan
 •Frigarui somon cu kiwi
 •Rosie si castravete

Peste
 •Cotlet somon in crusta de ierburi
 •Sos olandez cu tarhon
 •Smantana si ardei iute

Sarmale
 •Sarmale in foi de varza
 •Bacon afumat
 •Smantana si ardei iute

Fel de baza
 •Antricot de vita cu ciuperci
 •Piept curcan la cuptor
 •Cartofi copti cu sos de smantana si marar
 •Salata asortata

Bauturi
 •apa minerala 1.5 L
 •2 cafele
 •2 beri


MENIU BOTEZ VEGETARIAN - 70 RON/Persoana


Gustare
 •Ciuperci umplute
 •Tarta cu salata de cruditati
 •Briose cu spanac
 •Bulete cu cascaval
 •Frigarui cu branza si strugure
 •Branza de capra
 •Rosii cu vinete
 •Castravate
 •Dovlecel sau vinete (pane)

Fel de baza
 •Dovlecel umplut tip barcuta
 •Orez in trei culori
 •Cartofi imperiali
 •Bere
 •Cafea


MENIU BOTEZ NR.1 - 85 RON/Persoana

Gustare
 •Salam uscat
 •Bulete cascaval
 •Cornete muschi afumat cu hrean
 •Ciuperci umplute
 •Tarta cu salata de cruditati
 •Choix cu pasta peste
 •Chiftelute speciale (mac, susan)
 •Branza burduf cu verdeata

Sarmale
 •3 sarmale in foi de varza
 •Bacon afumat
 •Smantana si ardei
 •Mamaliga

Fel de baza
 •Pulpa pui la tava
 •Pulpe porc la tava
 •Cartofi cu rozmarin
 •Paine
 •Cafea
 •Bere
 •Apa



MENIU BOTEZ NR.2 - 95 RON/Persoana

Gustare
 •Masline
 •Mozaic pui cu legume
 •Salam uscat trandafic
 •Icree crap pe felie de lamaie sau tartine
 •Rosii umplute cu ciuperci
 •Rulou sunca cu salata A La Russe
 •Crochete cascaval sau bulete
 •Chiftelute cu susan si mac
 •Cornete muschi afumat cu hrean
 •Rosii

Peste
 •File Salau parizian
 •Orez cu legume

Fel de baza
 •Pulpa pui dezosate
 •Ceafa la gratar
 •Melc carnaciori proaspeti
 •Cartofi imperiali sau rozmarin
 •Salata varza
 •Cafea
 •Bere
 •Apa


MENIU BOTEZ NR.3 - 102 RON/Persoana


Gustare
 •Salam uscat trandafir
 •Bulete cascaval
 •Choix cu crema ficat
 •Specialitate dobos
 •Chiftelute speciale (mac, susan)
 •Crema peste afumat pe ardei gras
 •Duet branzeturi
 •Frigarui somon cu kiwi
 •Salata cruditati pe felie portocala
 •Rosie sau castravete

Peste
 •Cotlet somon in crusta ierburi
 •Orez trei culori
 •Sos

Fel de baza
 •Ceafa la gratar
 •Pulpe la cuptor
 •Cartofi imperiali
 •Salata de muraturi
 •Paine
 •Cafea
 •Bere
 •Apa


Meniu pentru pomana - 45 RON/persoana

GUSTARE
 •Salam
 •Toba
 •Cartabos
 •Carnati
 •Masline
 •Telemea

 Supa sau ciorba
 Pulpe de pui la cuptor
 Cartofi cu rozmarin
 Salata de varza


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...