joi, 13 octombrie 2011

Catelul cu ce a gresit? Studiu de caz


Incident fara precedent cu un caine care reclama faptul ca a fost agresat intr-un magazin din Brasov!

Aflandu-se in trecere prin fata magazinului alimentar Elit din zona garii Brasov, mirosul mezelurilor din magazin l-au ademenit inauntru. Desi a vazut anuntul (postat oricum mult prea sus) cu "Va rugam nu intrati cu animale in magazin", acesta a considerat ca nu i se adreseaza pentru ca el intra oricum neinsotit in magazin. Din pacate pentru saracul catel, o vanzatoare mai curajoasa si-a permis sa-i indese un bocanc sub codita lui fluturata in vant si l-a dat afara din magazin.

Pesemne ca vanzatoarea nu a observat ca intrase singur si a crezut ca era impreuna cu niste oameni veniti la cumparaturi, deci ca a incalcat anuntul de pe usa magazinului.

Momentul agresiunii cand bocancul vanzatoarei se
indreapta spre posteriorul victimei.
Catelul va da in judecata administratorul magazinului pentru ca vanzatoarea nu a respectat normele de igiena dupa acest incident, respectiv nu si-a spalat bocancii dupa ce au intrat in contact cu podoaba ascunsa sub codita patrupedului. Valoarea despagubirilor solicitate nu a fost facuta publica deocamdata.

Martorii sunt incurajati sa lase comentarii de sustinere pentru victima acestei agresiuni scandaloase. Toate vor fi citite in timpul procesului, chiar de catre catelul agresat.

4 comentarii:

  1. Sper ca daunele solicitate includ si ca vanzatoarea in cauza sa fie "invitata respectuos afara" cu aceeasi metoda : un sut dat cu sete in posterioul dansei. Nenorocita !

    RăspundețiȘtergere
  2. subscriu la cele scrise de Noru... un sut in fund vanzatoarei...poate asa isi da si ea seama ce inseamna sa fii lovit de un bocanc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vanzatoarea era animalul despre care se facea vorbire iar bietul catel,intrase ca sa iasa ea.Se vede clar din poza ce copite de animal are vanzatoarea ce nu merita sa i se spuna"om"!Desi,animal vine din latina de la animus=suflet ,ceea ce ea nu are si prin urmare nici animal nu i s-ar mai putea spune!Hidoasa!Nu cainii trebuie dusi la azil ci oamenii de genul vanzatoarei asteia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vanzatoarea a fost aspru pedepsita: magazinul respectiv s-a inchis! sau s-a mutat la piata Dacia. Insa sper ca fara vanzatoarea agresoare.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...