joi, 7 noiembrie 2013

Inaugurare Auchan Brasov

Primul magazin Auchan din Brasov se deschide vineri, 8 noiembrie 2013, in cartierul Bartolomeu. Supermarketul Auchan ocupa locatia fostului magazin Real, dupa ce acesta a fost achizitionat de catre grupul francez.

Deschiderea magazinului va avea loc la ora 10:00! Programul magazinului Auchan de pe strada Cristianului nr 5 (langa Brintex si Eliana Mall) va fin de luni pana duminica de la ora 8:00 la 22:00.

Spor la vanatoare de pormotii!


Comunicat de presa: "Urmare a unei remodelări complete, Auchan City propune brașovenilor cea mai largă gamă de produse alimentare, toate prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Auchan România inaugurează pe 8 noiembrie la Brașov al doilea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real preluate de la METRO GROUP.


Galeria comercială Auchan a cunoscut și ea o profundă modernizare. Centrul Comercial Auchan Brașov asigură clienților o gamă largă de servicii de care au nevoie în fiecare zi: presă, farmacie, telefonie și internet, asigurări, cadouri, agenție de voiaj, optică, florărie și restaurante. Nu în ultimul rând parcările au primit și ele o nouă față și au fost optimizate din punct de vedere al fluxurilor
."

Mijloace de  transport in comun:
- statia „Brintex” – linia 23
- statia „Cărămidăriei” – liniile 16, 23, 28
- statia „Stadionul Municipal” –liniile 5, 5M, 9, 16, 23, 23B, 28

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...