miercuri, 20 noiembrie 2013

Aici sunt banii vostri! Spalatorie auto privata la Patinoarul Olimpic Brasov

Pret de cateva zeci de minute Patinoarul olimpic din Brasov a fost transformat astazi in spalatorie auto privata.

Angajati de la Patinoarul Olimpic Brasov sau apropiati ai acestora, foloseau astazi Cladirea si bunurile Patinoarului Olimpic pentru a-si spala masinile. Cele 2 masini au fost rasfatate chiar la 'usa' patinoarului pe unde iese si intra masina de curatat gheata.



Cele 2 masini aveau numere de inmatriculare BV-13-ZHF si BV-08-ZSA.

Oare ce e mai rau: folosirea bunurilor Patinoarului in propriul folos sau transformarea parcului Tractorul intr-o spalatorie auto? Am ajuns acum sa ne spalam masinile in parc? Stai asa, ca daca ai relatii poti s-o speli unde vrei.

Pentru 10 lei cat ar fi costat o spalare exterioara la o spalatorie auto specializata din oras ati ajuns de rasul lumii... Ati tras bani cu caruta din fondurile publice pentru construirea si intretinerea patinoarului olimpic si acum va zgarciti sa mergeti cu masina proprie la spalatorie... Faceti si dus la patinoar ca sa ecomnomisiti 5 lei la apometrele de acasa?







2 comentarii:

  1. nu e pentru prima oara cand se spala masini acolo, dar eu nu am sesizat treaba

    RăspundețiȘtergere
  2. puteai sa suni la 112, e lege ca nu ai voie sa speli masina oriunde. 112 protejeaza oameni, bunurile si mediul. si asteptai masina de politie si filmai cum ii amendeaza ca sa fie oficial.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...