duminică, 30 martie 2014

La cumparaturi prin Brasov, dar fara nevoi speciale

Ne-am obisnuit sa vedem situatii penibile pentru persoanele cu handicap pe la supermarketurile din Brasov. Acum ceva timp, pentru ca o persoana cu handicap sa parcheze la Carrefour trebuia sa coboare din masina pentru a indeparta lanturile care ii rezerva acel loc de parcare.

Peste drum, la Praktiker, se infiintasera zona de expozitii pe locurile de parcarea rezervate pentru persoanele cu handicap.

Se intampla intr-un supermarket din Brasov! Zic ca-i Lidl, desi ei nu au nicio vina (poate doar aceea ca au tot timpul cutii pe culoare si nu e sufiucient loc). Iti vine sa crezi ca batranelul asta din imagine, care seamana cu Mos Craciun s-a enervat ca un barbat aflat in carucior ii bloca drumul prin magazin?

Si nu ca s-a enervat in sesnul ca s-a uitat urat la el si a ocolit... nu! I-a aruncat o serie de cuvinte jignitoare cazute parca de pe Luna. Si ce daca statea de ceva timp sa analizeze nu stiu ce produse?...  Mi s-a parut incredibila atitudinea bosorogului. Si mai zic ca pustii sunt cum sunt, pai au si de la cine sa invete....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...