vineri, 24 februarie 2012

Cum e in noile autobuze RAT?


Sursa foto: Primaria Brasov
 Cu ceva timp in urma anuntam ca RAT Brasov a primit niste autobuze noi. Iata ca acestea au intrat in circulatie de saptamana aceasta pe urmatoarele linii: 1, 4, 5, 6, 17, 22, 31, 34, 35 şi 36. Conform Primariei Brasov:

"Începând de marţi, 21.02.2012, braşovenii au la dispoziţie 15 autobuze, cu cele mai noi dotări în domeniu, care vor asigura transportul călătorilor pe 10 dintre cele mai frecventate rute de transport din Braşov.







Aceste autobuze fac parte dintr-un pachet mai mare, care se integrează în strategia noastră de modernizare a transportului în comun, dar şi de dezvoltare a acestuia în întreaga zonă metropolitană. Cred că prin punerea în circulaţie a acestor autobuze, Municipalitatea a trecut într-o nouă etapă, aceea de a asigura braşovenilor servicii de transport la acelaşi nivel ca în orice ţară din occident.

Maşinile sunt dotate cu afişaje electronice pentru exterior, în faţă, spate şi pe lateral, precum şi cu un sistem de informare audio şi video amplasat în salonul călătorilor pentru anunţarea staţiilor.

Parcul auto al RAT Braşov este format în acest moment din 216 autobuze şi 38 de troleibuze, care deservesc 43 de trasee". De aici.

Ati calatorit cu aceste autobuze noi? Chiar anunta "audio-video" la fiecare statie unde te afli?

4 comentarii:

  1. nu ai semnal la telefon in autobuzele noi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. asta ar fi prea tare! :)) sigur nu e o coincidenta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am aflat ca statia de la mielu' alb se numeste Astra datorita audio-informarii din noile autobuze. In rest plm, ca sa merg in Sacele/Cristian/Ghimbav/Harman/Sanpetru/Codlea trebuie sa iau tot taxiul sau vreun divers bus, "dezvoltare a acestuia în întreaga zonă metropolitană" ... dezvoltati si voi un sistem de transport in comun valabil pt orasele/satele mentionate sau masurati-va cuvintele. Abia astept sa vina vara sa vad cum functioneaza aerul conditionat, in rest niste autobuze banale...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Transportul in comun catre imprejurimi e praf! Nu stii niciodata daca vine un autobuz la o anumita ora. Pentru cei care nu fac naveta e imposibilsa afle informatii despre curse.

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...