joi, 2 februarie 2012

Sfatul medicului: 'Sunati la 112'

Nu e distractiv sa mergi la medicul de familie? Mie imi place! Totdeauna se asteapta la usa minim 1-2 ore, bineinteles daca ai programare. Altfel asteptarea este mai lunga.

Pensionarii parca isi dau intalnire aici. E placut sa-i vezi plangandu-se ca se asteapta prea mult pe holuri... de parca au altceva de facut. La fel ca in autobuze, ei sunt stapanii scaunelor! Nici daca vine vreo gravida nu se obosesc sa ii faca loc (adica sa isi dea plasele jos de pe scaune).







Stand si asteptand sa se schimbe ceva cu sistemul asta de programari la medic care nu se respecta, am dat peste un afis care m-a amuzat teribil: 'APEL URGENTA 112'! Pai cum asa? O fi vreun mesaj din partea medicului ca mai bine am suna la urgente? Sper sa fie doar o gluma proasta.

4 comentarii:

  1. Ahaha... asta imi aduce aminte de o faza amuzanta de acum... aproape trei ani si jumate. Aveam aripa rupta dupa ce se luasera de mine niste cretinei pe strada asa ca mergeam la kineto. In prima zi... sa zicem ca n-a mers prea bine. Ai mei tot insistasera la cap cu "nu forta, nu forta!". Ei, omu' ala era de alta parere - ca trebuie sa lucrez daca vreau sa-si revina complet. Plus ca era atat de pus pe mistouri, incat uneori imi venea sa-l strang de gat (chiar daca a fost super ok ca medic si m-a ajutat enorm ce a facut cu mine). La unul din ultimele exercitii, cand a incercat sa ma ajute sa-mi rotesc aripa... pur si simplu am inceput sa vad pete gri de durere, sa ametesc - reactia lui?
    "Ce ai? Ametesti? Vrei sa chem o ambulanta?"
    Oricat de varza eram, nu mai stiam cum sa fac sa raman serioasa. Mi s-a parut al dracului de amuzant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta-i tare :))
    Desi nu ar trebui sa ne mire: sunt si ei speriati de multe ori. Nu sunt pregatiti sa trateze orice urgenta poate sa apara. Sunt in cel mai bun caz specialisti pe felia lor, nu ca cei mai multi de la Urgente.

    E bine aripioara? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa ,si ?...Unde-i legatura cu articolul ? Mergeti pe forumuri si stati la cafenele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot sa discut ce vreau pe blogul meu. Mai citeste o data pagina ca sa vezi legaturile.

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...