duminică, 8 iulie 2012

Program magazin incaltaminte Tino

Tino este o fabrica brasoveana de incaltaminte, cu traditie de cand lumea si pamantul. Mai veche de 35 de ani. Aici lucreaza sute de brasoveni.

Pe vremuri, fabrica se numea Timpuri Noi. Aveau super incaltaminte pentru cei mici, produsa sub marca Pitic. Prin anii '90 fabrica de incaltaminte Timpuri Noi din Brasov s-a redenumit in TiNO dupa ce a fost cumparata.



Dupa ce ani la randul au facut incaltaminte de calitate mai mult pentru export, iata ca in ultima vreme au reintrat si pe piata locala prin comenzi in supermarketurile din Romania (Carrefour, Selgros) si prin cele 2 magazine de prezentare din Brasov: unul este la poarta fabricii de pe strada Avram Iancu (dupa statia RAT Tricotaje) si cel de-al doilea inaugurat de curand pe Calea Bucuresti, intre Ciucas si Judetean.

Programul magazinului Tino de pe Calea Bucuresti este de luni pana vineri de la 9:30 la 17:00, sambata si duminica fiind inchis.

Programul magazinului Tino de pe strada Avram Iancu este de luni pana vineri de la 10:00 la 17:00. Magazinul este inchis in weekeend.
Tino Brasov produce cea mai buna incaltaminte pentru copii din piele naturala, flexibila, respiranta, anatomica, antisoc, comoda si antibacteriana. Calitate garantata de catre cei 300 de brasoveni angajati ai acestei fabrici!

6 comentarii:

  1. Sunt de multi ani in hipermarketuri, cel putin in Bucuresti. Si au vreo 20 de magazine prin tara.

    Eu tin minte reclama cu pitici de la radio, aia cu "Hai-ho, hai-ho, suntem pitici misto", sigla cu piticul care tine in mana globul in jurul caruia zboara un fel de bocanc inaripat, pe cea in care tine in mana o cutie din care iese in loc de jack-in-the-box un alt bocanc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tin minte reclama cu Hai Ho, uitasem la ce era

      Ștergere
    2. Prin Carrefour Brasov aparusera anul trecut niste modele de pantofi roz, mov, rosii de piele intoarsa pentru pici de pana in 3 ani... Doamne, ce draguti erau!

      Ștergere
  2. Tino produce incaltaminte si pentru Deichmann in Romania, iar la export pentru US Polo, Tommy Hilfiger si multi altii...

    RăspundețiȘtergere
  3. LOGO-ul lor "cand vezi pantofii de la TINO,iti vine sa faci copii" este ORIBIL.
    Site-ul lor este praf,nu poti vedea modelele,este greu cu MARKETINGUL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La site se poate lucra mult... lipsesc marimi si preturi, ca sa nu mai zic de o informare despre stocul disponibil...

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...