duminică, 12 august 2012

De ce laptarul are Duster?

Va zic eu de ce laptarul asta are o Dacia Duster.

Pentru ca vinde lapte printre blocuri fara sa plateasca vreo taxa la stat. De ce ma deranjeaza? Pentru ca laptele este vandut in niste conditii variabile ca igiena si temperatura si verificate de... absolut nimeni, niciodata!







Daca ma deranjeaza... de ce cumpar? Simplu: nu cumpar! Daca nu cumpar... de ce ma deranjeaza?

Pentru ca spre deosebire de platitorii de taxe si impozite care sunt subjugati intr-un fel sau altul sistemului... nenea asta care vinde lapte prin parcari din portbagajul unui Duster => isi permite sa faca galagie cu clopotelul in fiecare dimineata pentru a aduna pensionarii la 'magazinul' mobil.

Deci nu plateste taxe si impozite facand evaziune fiscala, nu vinde lapte cu acte de verificare a calitatii si face galagie in fiecare dimineata (mai ales in weekend): asta nu se numeste disturbarea linistii si ordinii publice?

2 comentarii:

  1. Ai dreptate 100%, de cateva ori am iesit si eu pe geam sa ii reprosez sa nu mai dea cu talanga (nu am continuat sa ii zic ca i-o d-au de cap). Ai putea daca ai timp si chef de "distractie" sa te duci sa cumperi un litru de lapte si sa ii ceri bon, daca nu iti da bon sa il ameninti cu protectia consumatorului. Daca nu vrea protectia consumatorului sa renunte la talanga cand mai vine in zona :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta umbla prin mai multe cartiere. Ma mir ca inca nu a patit-o. Stiu ca acum vreo 2-3 ani se linistise o vreme ca cica il pandeau controalele... mare dezamagire printre pensionarii care se plimbau cu bidoanele goale in jurul blocului...

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...