luni, 6 august 2012

Lidl s-a aliniat cu Universul

Dupa ce Metro s-a aliniat cu universul si au inceput sa treaca pretul cu TVA ca fiind principalul (cum era si normal), a venit randul celor de la Lidl sa se alinieze cu Universul si au montat un cantar in zona de legume si fructe!

Nu cred ca functioneaza inca, dar e de apreciat. Poate e pus acolo doar pur informativ pentru a cantari fructele inainte de a ajunge la cantarul oficial de la casa. Sau poate nu. Ramane de vazut.

6 comentarii:

 1. Se deschide cumva un Lidle nou in zona zorilor/racadau ? asa ma auzit...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe Zorilor exista deja un magazin Billa, nu cred sa vina Lidl pe acolo... desi au oferta mult mai buna. Ma interesez sa vad care-i treaba prin Racadau ;)

   Ștergere
  2. Se va deschide un Lidl acolo, langa blocurile Alphaville de la fosta Temelia. Stiu asta pentru ca am vazut un afis in care se anunta o viitoare deschidere.

   Ștergere
  3. Si eu am auzit ca tot in zona aia se deschide...
   Nu stiu care e faza, dar in ultimii 2 ani s-au deschis la "alimentari" de genu asta in prostie, si la toti le merge.

   Ștergere
  4. Asa e, se va deschide... insa am cerut si un raspuns oficial din partea biroului de presa al Lidl romania. Nu s-au obosit sa dea un mail. Cam atat ii intereseaza.

   Pai mai degraba o 'alimentara' gen Lidl cu un bidon de suc la 5 lei decat un chiosc sau alimentara comunista cu 6,5 :)

   Din pacate fac rabat la numarul de angajati si de multe ori e extrem de aglomerat si f putine case deschise... deci tot la chiosc ajungi daca nu ai timp

   Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...