marți, 21 august 2012

Pompierul: pai si nu puteti sa stingeti focul cu piciorul?

Incendiu de vegetatie pe calea ferata intre cele 2 cimitire de la Micsunica.

Totul se intampla aseara cand din intamplare mi-a atras atentia... nu incendiul care era intre caile ferate si se intindea pe vreo 20 de metri, ci domnul care sunase la 112 si se certa cu pompierul de serviciu.


Din cate am inteles... pompierul l-a intrebat cum e cu focul... si la auzul ca e intre sinele de cale ferata, e pe 20 de metri lungime si trenurile trec prin foc.... pompierul l-a intrebat daca nu il poate stinge el cu piciorul ca doar nu o sa vina ei cu autospeciala de 20 de tone. Astia au simtul umorului.



Mai putin nenea care sunase si inca vreo 2-3 pensionari adunati pe la geamuri care vociferau ca ei nu se baga in foc.

Cum e pana la urma cu definitia unei urgente? Eu am mai auzit de un apel la 112 la care baiatul de la Smurd cerea sa vorbeasca cu victima unui accident, care era in stare de soc si probabil grav ranita.

Deci pompierul te roaga sa-ti stingi singur focul, Smuedul vrea sa vorbeasca cu victimele ca sa nu se deplaseze degeaba... ce urmeaza?... popa o sa vrea sa vina mortul la spovedanie si sa-i zica de ce a murit?

2 comentarii:

  1. La mine in fata blocului a luat foc un container de plastic pentru reciclabile, si pana au venit pompierii s-a topit tot containerul si mai era o flacara care s-a stins de la vantul pe care l-a facut autospeciala cand a ajuns.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...