marți, 9 octombrie 2012

Concurs la deschiderea eMag Brasov

Asa cum va anuntam acum ceva timp, eMag deschide un showroom la Brasov: joi, 11 octombrie 2012, de la ora 10. Vezi detalii despre locatie aici.

Pentru ca de joi Brasovul poate fi considerat parte din familia eMAG, cadoul de casa noua este o Tableta Asus Transformer Infinity, ca premiu al unui concursla care brasovenii trebuie sa-si puna imaginatia la incercare.

 
"Trimiteti-ne pana pe 10 octombrie, ora 14.00, o poza cat mai haioasa cu voi in fata noului showroom eMAG din Brasov, asa cum arata el acum in curs de amenajare. Fotografiile se vor trimite pe adresa de email concurs.brasov@emag.ro, iar pe cele care vor indeplini criteriile de participare le veti putea vedea postate aici, pe blogul eMag."

Castigatorul va fi extras in baza unei tombole, chiar joi, la deschidere.

 Pozele inscrise pana acum in concurs au de toate. Brasovenii si-au trimis copiii la eMag, s-au strambat in fata lui, au facut cereri in casatorie (sa aduca certificatul de "garantie"!), i-au luat pulsul, au incercat sa-l jefuiasca sau sa-l colinde cu Mos Craciun, i-au mai dat cu trafaletul, s-au enervat ca a venit in Brasov asa de tarziu sau l-au pupat.

Tu ce stii sa faci pentru o tableta Asus Transformer Infinity?









 

2 comentarii:

  1. intr-una din pozele de mai sus sunt si eu :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda... sunt vreo 6 variante :)

      Succes la concurs. Eu nu am avut timp sa particip, dar poate e blat si castig oricum :)) poate e ca la loto: toti vrem sa castigam, dar uitam sa luam bilete

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...