duminică, 28 octombrie 2012

Program magazin Star

Celebrul magazin universal Star din Brasov este cel mai vechi 'mall' din Brasov, care surprinzator inca rezista. Primul magazin cu scari rulante din Brasov, un fel de muzeu multa vreme.


Programul magazinului Star este de luni pana vineri de la 9:30 la 20:30, sambata de la 10:00 la 20:30, iar duminica de la 10:00 la 16:00.

Magazinul se afla pestrada Nicolae Balcescu, in apropierea Colegiului Unirea, pe drumul care duce pe aleea de sub Tampa si spre strada Dobrogeanu Gherea care face legatura directa dintre centrul istoric al Brasovului si cartierul Valea Cetatii.



Construit pe cinci nivele si avand o suprafata comerciala de 15000 mp, Centrul Comercial Star dispune in prezent de 59 de magazine diverse si ofera o gama larga de produse pentru toate categoriile de cumparatori, si anume:
  • la subsol - un supermarket alimentar SPAR
  • la parter - magazine si raioane pentru cosmetice si bijuterii, parfumeria selectiva si produse de machiaj SEPHORA, imbracaminte STEILMANN,imbracaminte casual si sport ale renumitelor marci: O'NEILL, THE NORTH FACE, ATOMIC, OLANG, SCOTT; marochinarie, palarii, esarfe si marochinarie SAMSONITE; ceasuri elvetiene (LONGINES, RADO, TISSOT, SAINT HONORE, SWIS SMILITARY, BULOVA, APPELLA), bijuterii unicat din aur de 18kt CELLINI, bijuterii din aur cu diamante, imbracaminte pentru barbati BIGOTTI, carte diversa.
  • la etajul I - magazine si raioane de imbracaminte si incaltaminte pentru femei si copii, incaltaminte pentru barbati, lenjerie TRIUMPH, ROSCH si VAMP, lenjerie Jolidon, lenjerie Sarrieri, imbracaminte pentru femei GELCO si YOKKO, bijuterii din aur si argint, carti, felicitari, optica medicala BEST OPTlC, farmacia HELP NET
  • la etajul II - magazine si raioane de imbracaminte si lenjerie pentru barbati, confectii de lux SIGNOR SEROUSSI SI SIGNOR by SEROUSSI, ciorapi pentru adulti, NOROBOUTIQUE-strict masculin, imbracaminte pentru tineret TOM TAYLER, camasi BRAICONF, decoratiuni interioare-mercerie, carpete si paturi PIERRE CARDIN, magazinul CASA MlA-articole de lux pentru ambientul si confortul dvs. import Germania, marcile: JOOP, CAWO, BENETTON, imbracaminte pentru tineret ONLY FOR YOU
  • la etajul III - cadouri, decoratiuni interioare Indra Oriental, imbracaminte pentru adulti, imbracaminte pentru sporturile de iarna si vara, marcile: ROSSIGNOL, SPYDER, NORD BLANC, HUSKY, ARENA, ALMO ST, GLOBE, ANIMAL, schiuri, bocanci de schi si accesorii, incaltaminte sport: NIKE, PUMA, CAT, S'OLIVER, IPANEMA, SKECHER, cafenea-restaurant.

Centrul Comercial STAR ofera o gama larga de servicii pentru clientii: salon de coafura - manichiura, restaurant - bar de zi, procesare foto, casa de schimb valutar, bancomate, confectionari chei, spalatorie - curatatorie, retus imbracaminte, reparatii ceasuri, optica medicala. (sursa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...