joi, 22 noiembrie 2012

Sfaturi eMag pentru Black Friday

eMag face haz de necaz cu tot tam tamul asta cu Black Friday si a lansat un ghid de supravietuire pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an: Black Friday, 23 noiembrie 2012.

Recomandarile pentru cumparaturi rapide si sigure (cele mai multe se aplica pentru toate magazinele online participante la Black Friday):

1. Stai acasa si comanda online! De Black Friday nu se comanda si nu se livreaza la showroomul din Brasov. Comenzile sunt preluate doar online. Astfel se evita aglomeratia. Simplu!


2. Asigura-te ca ai cont pe site. Este exact ce ziceam si eu in propriul meu ghid cu sfaturi pentru Black Friday inca de acum cateva zile. Fa-ti cont pe site, confirma activarea contului si adauga-ti deja si adresa de livrare pentru produse.

3. Ramai logat in cont si goleste cosul de cumparaturi. Astfel, dupa ce se va da startul promotiilor in ziua de Black Friday (vineri 23 noiembrie 2012, dis de dimineata la eMag), din cateva clickuri comanda ta va fi plasata. Ai grija sa nu te lasi dus de val si sa alegi produsele dorite inainte de startul campaniei. Tot ce se gaseste in cosul de cumparaturi la startul Black Friday va fi taxat normal. Si mai important! Faptul ca ti-ai adaugat produsul in cos nu inseamna ca e al tau! Abia in momentul in care plasezi comanda ti se rezerva produsul. Deci, daca stai sa analizezi 2-3 produse s-ar putea sa alergi dupa cai verzi pe pereti. Mai bine plaseaza comenzi separate (tinand cont si de pragul minim al comenzii pentru a beneficia de transport gratuit).

4. Cum platesti pentru produsele achizitionate la Black Friday? Plata ramburs e cea mai recomandata! Nu pierzi timpul cu conexiunile extrem de proaste din Vinerea Neagra ca sa platesti cu cardul. Dar poti sa faci si asta daca esti rabdator.

4 1/2. Daca se enerveaza pisica de pe ecran, respira adanc si baga tare cu F5 (refresh!). inevitabil siteul va pica.

5. Toate produsele comandate la Black Friday se livreaza doar acasa, fara showroom. In maxim 7 zile primesti acasa produsele comandate. Hmmm, in perioada de dinainte de Black Friday produsele ajungeau la Brasov in 1-2 zile.



2 comentarii:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...