luni, 15 aprilie 2013

Program si tarife Circul Gartner 2013

Circul Gartner a revenit la Brasov! Iata programul spectacolelor si pretul biletelor de intrare.

Circul Gartner s-a instalat inca de saptaman trecuta langa fostul stadion Municipal, la capatul de linie RAT din cartierul Bartolomeu (spre Real si Brintex).

In fiecare zi pana duminica 21 aprilie 2013, circul Gartner va asteapta la spactacol la orele 18:00. Sambata si duminica va fi un spectacol in plus de la orele 15:00.


Circul va asteapta cu dresura de elefanti, dresura de reptile, dresura de camile, dresura de ponei, cu numere muzicale, hula hop si multe altele.

Preturl unui bilet pentru adulti este de 30 de lei, iar pentru copiide 20 de lei. Pe baza unor fluturasi speciali impartiti prin oras se poate intra cu 20 de lei / adult si 15 lei / copil (fluturasii sunt limitati si pot beneficia de promotie maxim 5 persoane / fluturas).

"Lojele" au preturi speciale: 40 lei de persoana. In loja este permis accesul gratuit pentru copii sub 3 ani.

In rest... o plimbare de 1-2 ture in jurul scenei costa 5 lei (in pauza spectacolului), sucul, floricelele si vata de zahar sunt cam piperate (nu la gust). Filmatul si fotografiatul in timpul spectacolului ... interzis! Bataia doare. Glumesc acum, dar am participat la "destule" spectacole unde circarii deveneau cam agresivi cu incapatanatii are faceau pe desteptii si continuau sa filmeze.

2 comentarii:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...