miercuri, 10 iulie 2013

Circul Las Vegas la Brasov - iulie 2013


Circul Las Vegas este numarul 1 in Europa si sunt pentru prima data in Romania cu noul numar de dresura de elefanti cu care au fost premiati intr-un concurs de specialitate.

Circul Las Vegas vine la Brasov cu o dresura unica de elefanti si multe alte animale.

De vineri (12 iulie 2013) pana duminica (28 iulie 2013) Circul Las Vegas va sustine spectacolele in cartierul Bartolomeu (langa capatul de autobuze RAT).

Programul spectacolelor este urmatorul:
- de luni pana vineri la ora 19:00
- sambata si duminica de la orele 16:00 si 19:00

Mai multe informatii la nr de telefon
0748 075 730.

In lipsa Gradinii Zoologice din Brasov care inca este in renovare  recomand acest circ tuturor parintilor si copiilor. Micutii vor fi fascinati de animale, iar un elefant care sta in cap nu e ceva care poate fi ratat!

Micutii sub 2 ani beneficiaza de intrare gratuita.


5 comentarii:

  1. Buna comparatia cu ZOO. Chiar ma gandeam sa mergem cu copiii la Sibiu sau Targu Mures in excursie ca sa trecem si pe la ZOO. Domn' primar.. am ajuns sa mergem la circ ca sa vedem animale, pe cand se deschide gradina zoologica?

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie să plătească cinci milioane de euro, după ce au decis să extindă Grădina Zoologică pe un teren privat. Este vorba despre Primăria Braşov, care se vede acum nevoită să îşi reajusteze bugetul. Nu există cale de mijloc pentru că un bărbat a câştigat în instanţă dreptul la despăgubiri şi nu are de gând să renunţe la bani.
    Proprietarul celor 1,64 de hectare de teren pe care a fost extins parcul zoo a dat Primăria Brașov în judecată pentru recuperarea pământului încă din 2004.

    Pe durata procesului, suma stabilită pentru metrul pătrat de teren a fost de 300 de euro, astfel că valoarea întregii suprafeţe ajunge la aproape cinci milioane de euro. Municipalitatea nu mai are cum să îi dea proprietarului înapoi terenul revendicat, întrucât Grădina Zoologică este în plin proces de extindere şi reabilitare, iar porţiunea respectivă este deja ocupată.

    Aşa se face că edilii se văd nevoiţi acum să rupă din bugetul oraşului, care anul acesta abia dacă ajunge la 133 de milioane de euro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In tara noastra se pare ca nimeni nu e tras la raspundere pentru o astfel de greseala de management. Ca pana la urma asta este: o greseala sau rea vointa din partea responsabilului cu reabilitarea zoo. Poate intra DNA-ul si in astia... dar pana atunci pe mine ca cetatean ma intereseaza sa am zoo pentru cei mici (si mari) si sa nu se arunce banii orasului pe fereastra

      Ștergere
  3. stie cineva cat costa biletele?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...