miercuri, 17 iulie 2013

Cum arata un magazin in Romania la deschidere...

Afara-i vopsit gardu' si-nauntru leopardu'!

Este vorba despre un nou magazin de haine unde orice costa 15 lei, pardon... DE LA 15 lei. Nu asa este oriunde? Totul costa de la... ?

Magazinul s-a deschis in locul falimentarului Spar de la Judetean si este pozitionat intre alte 2 'magazine' cu mare priza la brasoveni: farmaciile!

Daca de afara ferestrele lucesc si manechinele din geam au haine dragute, inauntru se poate vedea cum gresia nici macar nu a fost curatata dupa ce au dat cu lavabila! Asta acolo unde gresia nu lipseste si nu au avut cu ce sa acopere. Pe cateva rafturi tip umeras sunt insirate hainele si cam atat in materie de amenajare interioara.


La iesire (pentru ca la intrare nu eram atenti inca) ne intampina un sac de rafie cu moloz care tine usa deschisa gastii de clienti. Apropo, ati vazut ca in magazin erau numai femei la cumparaturi? Domnii nu sunt atrasi de astfel de promotii?

Multumesc "sursei" pentru filmarea cu camera ascunsa :)



Mai e o vorba la romani: la banii astia la ce sa te astepti? Intr-adevar, ma minunam si eu zilele trecute la 2 magazine de mobila: unul este cortul-fabrica de langa Carrefour, iar celalalt este Mobexpert-ul din partea celalata a supermarketului.

Pai la cort era o insiruire de piese de mobilier (fotolii atat de tari ca parca stateai pe o banca in parc), cu defecte de fabricatie de se vedeau de la o posta. Numai doi pensionari care se certau pe modelul ales de fiecare mai animau 'magazinul', ca mobila nu prea era asa de interesant prezentata.

La Mobexpert in schimb era ca la un hotel de lux, totul aranjat cu bun gust, dar scump domne'! Nu degeaba un fotoliu costa de 3-4 ori mai mult. Si calitate si prezentare pe masura.

Asa ca la un magazin de 15 lei, nu te poti astepta decat la o "manea" de prezentare de 5 bani, 10 bani 15 - 25 de bani :))

2 comentarii:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...