duminică, 28 iulie 2013

Taranul suprem la gratar

Fara nicio urma de jignire la adresa taranilor romani... acesta este un altfel de taran, coborat din jungla se pare, o beizadea de 2 lei care azi a iesit la gratar!

Si-a instalat cortul, a tras fire de la masina si si-a montat o ditamai boxa in cortul cu care a venit la iarba verde. Si a dat taranul drumu' la muzica si au urlat decibelii de prostia lui. S-a intamplat astazi la zona de gratare (care arata a santier in constructii din cauza lucrarilor la drumurile forestiere) de la Caciula din Noua.





Filmuletul (de o foarte proasta calitate) mi-a fost trimis de un prieten impreuna cu multe cuvinte de "lauda" la adresa concitadinului care a dat o mica petrecere la marginea drumului. In jur sunt case si mai erau multi alti brasoveni civilizati iesiti la gratare. Lumea iese la iarba verde sa se simta bine, nu sa ii asculte "caseta" de mixaje preferate a taranului asta surd.

Ca sa va faceti o idee, de la parcarea de la Caciula (foarte aproape de statia RAT de la scoala 9) muzica se auzea pana aproape de Fantana Hotilor, in padure. Se auzea doar pana acolo pentru ca din acea zona se auzea mai tare muzica de la Aqua Park :(



2 comentarii:

  1. Si a chemat cineva Politia ? Sau i-a fost frica ca isi ia el amenda ca ii "deranjeaza degeaba" ?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...