miercuri, 9 octombrie 2013

Botez cu peripetii la restaurantul L'angora

Foto: www.restaurantlangora.ro
Petrecerile de nunta sau botez dau mereu batai de cap cand vine vorba de alegerea restaurantului potrivit. O brasoveanca a impartasit pe retelele de socializare experienta ei de la Restaurantul L'angora situat pe strada Carpatilor nr 24.


"Am facut petrecerea de botez la restaurantul L'angora de pe Carpatilor. Atentie la ce stabiliti inainte de petrecere (de fapt valabil pt orice restaurant) si nu va lasati intimidati de ce vi se cere ulterior! 



Ca sa exemplific:

- am solicitat o aranjare a meselor... nu s-a respectat.
- ni s-a oferit o camera pentru bebe, fara a implica nici un cost... la sfarsit ni s-a cerut sa platim camera "pentru ca am consumat curent" sa o incalzim, in conditiile in care trebuia sa fie deja incalzita la sosirea noastra. Totusi, era vorba despre un bebelus!
- a fost frig si in sala cand am sosit, iar apoi dupa ce s-a incalzit atmosfera, au oprit caldura.



Si ca o lumanare pe tort, la un moment dat, s-a oprit curentul... iar patroana a venit suparata, urland ca "porcariile voastre de lumini si boxe mi-au facut scurt"!

Ca sa nu am doar critici... mancarea a fost foarte buna, la un pret rezonabil."

Restaurantul l'Angora ofera meniuri de botez cu valori intre 80-100 de lei. Acestea contin 3 feluri de mancare, iar la bautura doar o bere, o cafea si o jumatate de litru de apa.

9 comentarii:

  1. Poti sa clarifici te rog ce se intampla cu locurile de parcare din brasov... cred ca o sa iasa o mica revolutie locala :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am inceput sa-ti raspund si mi-am dat seama ca deja depaseam orice limita a unui simplu comentariu. Asa ca voi reveni cu un articol ;)

      Ștergere
  2. Restaurant Langora,esti Excelent,servirea,mancarea,liniste,curat!!..si preturi Foarte bun!!

    RăspundețiȘtergere
  3. fals si minciuni am facut botez acolo si a fost totul excelent

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimata "doamna" sotul tau a asistat personal la aranjatul meselor,- camera ptr,copil este gratis la botezuri de peste 50 de persoane iar la d-ta au fost 36 si oricum a fost 30 de lei pe camera,plus 20 ca ai dorit sa o incalzim de-si afara erau 25 de grade,intreruperea de curent (circa 3 min) sa datorat, asa cum bine a zis sefa de sala ,instalatiei de sonorizare invechita si cu improvizatii care va apartinut(restaurantul are o statie de sonorizare absolut noua si de calitate dar ati refuzat dj-ul spunand ca nu va permiteti..)Apropo de temperatura din restaurant,desi in oct a fost o temp ext de 25-28 de grade noi totusi am pornit sistemul de incalzire si normal a fost oprit in momentul cand admosfera devenise prea incinsa(asta datorita si dansului)Cu multa stima Adm. restaurantului Langora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intai ati spus 'fals si minciuni' si apoi ati revenit cu un comentariu foarte 'in tema'....

      un alt anonim.

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...