joi, 21 noiembrie 2013

Black Friday Flanco 2013: OFERTA COMPLETA

Black Friday se va desfasura la Flanco timp de 3 zile incepand cu data de 22 noiembrie 2013. Nu incepand cu 29 noiembrie 2013 cum se sarbatoreste Black Friday anul acesta la americani.

Flanco va acorda anul acesta reduceri de pana la 40% la televizoare, 45% la electrocasnice, pana la 47% reducere la tablete, 80% reducere la accesorii (mouse, usb memory stick, accesorii console portabile), pana la 33% la telefoane, pana la 55% la aspiratoare, 40% la laptopuri si pana la 50% reducere la aparatele de fotografiat.

Black Friday la Flanco va fi in magazine incepand de Vineri 22 noiembrie ora 06:00 




Magazinele Flanco (peste 80 in toata tara) vor fi deschise in cele 3 zile de Black Friday cu pana la 4 ore mai mult. Bonus in toate magazinele: apa si bomboane gratuite (!?!). Flanco are 2 magazine in Brasov: cel din mallul Unirea Shopping Center de la gara si cel din strip mallul de langa Carrefour, pe Calea Bucuresti. Exista un al treilea magazin in judet, in orasul Fagaras.

De Black Friday 2013, Flanco va vinde exclusiv prin reteaua de magazine. Nu  se vor putea face comenzi online. In schimb, Flanco va livra orice produs cumparat de Black Friday pana la tine in casa, in maxim 72 de ore, indiferent de etaj, greutate, distanta sau modalitate de plata.

















5 comentarii:

  1. Nu inteleg de ce s-au grabit toti, ca sa strice o traditie internationala?
    Pana la urma pentru mine nu conteaza cand e, numa sa fie pe bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au vrut doar sa fure startul... si cica sa aibe timp sa livreze produsle eca weekendul celalalt e liber de 30 Noiembrie si 1 Decembrie ... asa e legea :P

      Am pus acum si oferta completa de la Flanco. Maine dimineata la 6 incepe distractie in cele 2 magazine din BV. Avem timp sa analizam oferta pana atunci

      Ștergere
  2. Interesant ca deja si-au expus ofertele, ceilalti pot din start sa dea mai ieftin ca sa acapareze multimea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul trecut au publicat-o tot asa cu o zi inainte, insa mai pe dupa-masa. Nu au ce face, daca nu au infrastructura ok ca sa suporte Black Friday online... au trecut doar pe magazine si trebuie s afaca cunoscuta oferta din timp.
      Crezi ca daca altii lasa din pret nu ajung clienti si la ei?

      Ștergere
    2. Ba da, important e sa faci reclama, dar ma dispera fazele cu 50% la un anumit produs, de exemplu router tplink care in orice magazin e 75lei, ei il vand cu 50 si zic ca au facut 50% reducere. Sa nu mai zic ca anul trecut am luat eu routerul ala de la emag si era 35 lei.

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...